Menu
INFOLINKA: +420 466 566 960

Váš košík je prázdný.

BLOG - Seart.cz - Tipy a rady


Uspořádejte ložnici podle Marie Kondo

Ukliďte a uspořádejte ložnici podle Marie Kondo. Kdo to je, a jaké způsoby pořádku preferuje tato japonská milovnice úklidu? To vám v dnešním článku rádi prozradíme. 

Čti více

Rustikální styl pomocí nábytku od Seart

Neustále se měnící interiérové trendy nejsou nic pro vás? Vyzkoušejte rustikální styl, který je úzce spjatý s přírodou, a který tu bude věčně.

Čti více

Nebuďte všední! Buďte originální pomocí jídelního stolu

Už v dávných dobách lidé brali jídelní stoly jako prioritní nábytek celé domácnosti, proto by každý z nás měl mít doma stůl, který bude dokonalý po všech stránkách. Který to bude?

Čti více

Vybrat správný konferenční stolek nemusí být věda

I při výběru konferenčního stolku se může chybovat. Aby byl pro vás výběr tohoto kusu nábytku jednodušší a jasnější, přečtěte si článek, jak ve třech jednoduchých krocích vybrat správně a neprodělat. Jdeme na to!

Čti více

Máme pro vás interiérové trendy pro rok 2020

Za malou chvíli tu máme opět další nový rok a s ním další novinky v interiéru. Nebuďte pozadu a včas zjistěte, jaké novinky budou v novém roce in. Jdeme na to!

Čti více

Neútulný industriální styl? Ani náhodou!

Co je industriální styl a jak jej můžu přidat i do své domácnosti? Nebude to nic složitého. Pouze pár změn a můžete obdivovat krásu, jednoduchost a osobitost tohoto nevšedního stylu.

Čti více

Světlý nebo tmavý nábytek?

Na tuto otázku známe odpověď! Každopádně jednoznačně nedokážeme říci, který nábytek chcete mít, ale dokážeme říci, který byste pro daný prostor měli mít. Chcete znát odpověď? Potom tedy čtěte dále!

Čti více

Jak vytvořit dokonalý jídelní prostor?

Tápete jak vytvořit dokonalý jídelní prostor? Nyní už nemusíte! Máme pro vás několik rad, díky kterým to zvládnete na jedničku. Můžeme začít!

Čti více

4 alternativní prostory, které jednoduše proměníte v domácí kancelář

Máte možnost pracovat z pohodlí domova? Je to váš splněný sen, o který jste tak dlouho bojovali? Jenže díky malým prostorům v domácnosti nemáte kam umístit pracovní stůl? Nezoufejte, s námi alternativu najdete!

Čti více

Jak míchat dřevo a kov v interiéru

Chcete ve svém interiéru více než jen dřevo a textilii? Zkuste změnit tyto kombinace za kov a dřevo a váš interiér bude neodolatelný. Praktikovat jej můžete hned ve třech oblíbených stylech. Které to jsou?

Čti více