Recenze


Průměrné hodnocení 4.8 z 5 hvězd, celkový počet recenzí 105

spokojenost podle martin dne 09/11/2020

Smrkový příborník Vintage
Objednavali jsme do rekonstruovanoho domu tento příborník a dalšéí nábytek ve stylu vintige a jsme spokojeni, je to takova klasika, která doufám vydrží

spokojenost podle milan dne 09/11/2020

Pojízdný regál IRON 3
mám regály dva a fakt musim říct, že kvalita a design, pecka

pecka podle Ivan dne 09/11/2020

Lavice / stůl FACTORY 1 - borovice
Skvělá konzole, když je nouze s místem, občas u toho i pracuju

super nábytek podle jan dne 08/30/2020

Borovicový stůl Rustyk 3
bezvca, spokojenost

Doporučuji! podle Jaroslav L. dne 08/24/2020

Dubová stolní deska ROMANTEKA
Dobrý den, děkuji za dodání desky k mému novému stolu. Deska je opravdu krásná, doporučuji všem!

OK podle Palička L. dne 08/06/2020

Borovicová komoda Rustyk 3/9
Zakoupil jsem komodu rustik 3/9 jedná se o opravdu krásný kus nábytku. Dodání trvalo trochu déle, ale tuto informaci jsem obdržel. Komunikace byla bez problému. Ještě jednou děkuji!

Kvalita potěší podle Pavlína Bruntál dne 07/31/2020

Dřevěná komoda borovicová Rustyk 3/6
Děkujeme za krásný kus nábytku,který nám chyběl v obývacím pokoji.Obsluha ve skladu byla naprosto profesionální a doprava taktéž.Kvalitní dřevo se už dnes moc nevidí,proto jsme byli zaskočeni takovou překrásnou komodou, velká spokojenost.

Doporučuji podle Katka dne 05/22/2020

Dřevěná komoda borovicová Rustyk 7/1
Pěkné zpracování, možnost výnosu. Vše ok!

Doporučuji podle Katka dne 05/22/2020

Borovicový botník Rustyk 2
Pěkné zpracování, možnost výnosu. Vše ok!

Doporučuji podle Katka dne 05/22/2020

Borovicový botník Rustyk 1
Pěkné zpracování, možnost výnosu. Vše ok!

Super podle Simon dne 05/22/2020

Dubová stolní deska NATURWOOD
Jedním slovem nádhera. Máme společně s nohy Trapéz a vypadá skvěle. Děkuji!

Super podle Simon dne 05/22/2020

Podnož TRAPEZ, široká - 82x71 cm černá
Zdravím, nohy jsou parádní. Za pár korun top kvalita! Trochu delší dodací doba, ale jinak vše na 1! Díky.

Potvrzuji, že postel je super. podle Pavel L. dne 05/13/2020

Borovicová postel Rustyk / Ostrowit II 180
Děkuji ještě jednou za dodání postele. Je skvělá a vypadá opravdu stylově. Děkuju.

Doporučuji! podle Johanka02 dne 02/19/2020

Borovicová postel Rustyk / Mieszko II 180
Krásná, poctivá práce. Opravdu nezklamala, naopak.

Ano, doporučuji podle Svata dne 01/16/2020

BOROVICOVÁ POSTEL RUSTYK / Ziemowit 140
Objednal jsem před vánoci nábytek do ložnice a obýváku. Dodací doba delší, ale nábytek je opravdu pěkne zpracovaný. Mohu doporučit všem co hledají alternativu

Ano, doporučuji, podle Oličko dne 01/16/2020

Borovicová vitrína Rustyk 3
Objednal jsem před vánoci nábytek do ložnice a obýváku. Dodací doba delší, ale nábytek je opravdu pěkne zpracovaný. Mohu doporučit všem co hledají alternativu.

Doporučuji podle Hana N. dne 01/16/2020

Borovicová postel Rustyk / Mieszko II 180
Objednala jsem nábytek do celé ložnice a je opravdu nádherný! Děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků!

Doporučuji! podle Klarag dne 01/16/2020

Borovicové zrcadlo Rustyk 2
Objednala jsem nábytek do celé ložnice a je opravdu nádherný! Děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků!

Doporučuji! podle Mirka dne 01/16/2020

Borovicová komoda Rustyk 3/9
Objednala jsem nábytek do celé ložnice a je opravdu nádherný! Děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků!

Doporučuji! podle Hana dne 01/16/2020

Borovicový noční stolek Rustyk 1
Objednala jsem nábytek do celé ložnice a je opravdu nádherný! Děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků!

Komoda Factory podle Klara dne 12/07/2019

Komoda Factory - borovice
Včera doručena, naprosto předčila má očekávání! Nádherná masivní komoda, žádná levná napodoba, ale kus dřeva a kov (čemuž odpovídá i váha komody), šuplíky prostorné...Ježíšek už letos chodit nemusí! Díky!

Super podle Dalibor dne 12/02/2019

Smrková šatní skříň Jagna 1
Opravdu poctivá skříň, doporučuji!

Super podle Dalibor dne 12/02/2019

Smrková postel Jagna 160x200
Mohu jen doporučit!

Super podle Dub dne 11/26/2019

Dubové dveře TABLICA
Miluju duby.

OK podle Jarek dne 11/25/2019

Smrková židle Country new
Jo to je poctivá židle , ne jak ty čínský židle co se rozpadnou za chvíli.

OK podle Jarek dne 11/25/2019

Smrková židle Country new
Jo to je poctivá židle , ne jak ty čínský židle co se rozpadnou za chvíli.

jsem nadšená podle Slávka dne 11/25/2019

Smrkový rozkládací stůl Country New 38
Stůl jsem dostala od dětí k vánocům a řekla jsem si, že vám musím napsat. Je to opravdu krásný nábytek, to už se dnes málo vidí. Objednám určitě něco dalšího.

díky podle Majkl dne 11/25/2019

Smrková Tv skříňka Country New 18
Pěkný TV stolek nic podobného jsem jinde neviděl. Líbí se mi hrubost provedení povrchu.

za 1! podle Liman dne 11/25/2019

Smrková vitrína Country New 30
Skříň mám už doma, sice jsem musel čekat asi 4 týdny ale vyplatilo se.

Nádhera podle Veroniica dne 11/25/2019

Smrkový stůl Country New 32
Je nás v rodině hodně, tak jsem si pořídila tu větší variantu. A od teď je u nás místo pro všechny z rodiny :)

Romantika podle Milena a Pavel dne 11/25/2019

Smrková postel Country New 26 / 160
Děkujeme za pěknou postel. Sestavení nám zabralo asi 15 minut, krásně se na ní spí a ještě ta vůně nového dřeva.

postel podle Jarda78 dne 11/25/2019

Smrková postel Country New 26 / 140
Do teď jsem měl železnou postel a už mě vytáčelo to věčné vrzání. Tahle postel se ani nehne, prostě vše OK.

Krása podle Lenka dne 11/25/2019

Smrkový příborník Country New 31
Takovou podobnou kredenc měla moje babička když jsem byla malá. Teď ji mám já a vždy když kolem ní projdu vzpomenu si na babičku.

Pecka podle Zdeňka dne 11/25/2019

Smrková skříň Country New 19
Nádherný kus nábytku. Skříň je sice těžší, ale je to prostě robustní dřevěná skříň. Alespoň něco vydrží.

pěkný podle Rudolf dne 11/25/2019

Smrková TV skříňka Country New 17
Sice stolek nepoužívám na televizi ale na chalupu se mi pěkně hodí.

Úžasný dárek podle Alena dne 11/25/2019

Smrková komoda Country New 16
Dobrý den od vnoučat jsem dostala tuto komodu a jse mnaprosto uchvácena. Komodu doplním stolem a židlemi. Děkuji.

fajne podle Lukash dne 11/25/2019

Smrková komoda Country new 07
Dovoz super, vyplatí se počkat.

Kvalita podle Jan-verk dne 11/25/2019

Smrkový noční stolek Country 03
Kvalitní kus dřeva, robustní! Díky

Design podle Jana.linka. dne 11/25/2019

Smrkový noční stolek Country 02
Na stolku mám fíkus no a je to prostě nádhera! Hlavně to dřevo.

Prostě Super podle Malina dne 11/25/2019

Smrkový noční stolek Country 01
Stoleček mám doma a nemůžu se na něj vynadívat. Naživo je stolek ještě hezčí :)

Nádherná komoda podle Jitka dne 11/19/2019

Borovicová komoda Rustyk 5/6
Komodu jsem měla už dlouhou dobu vyhlédnutou. Je přesně taková jako na snímcích. Jednoduchá, krásná. Kdybych měla prostor, tak ještě doobjednám další kousek.

Mohu jen doporucit. podle Sima dne 11/18/2019

Barová židle Lofter Black
Objednal jsem 10ks dodani dlouhe, ale barovky jsou nadherne a podle meho neznicitelne. Neda se srovnavat s podobnou nabidku na trhu.

Super! podle LENY dne 11/18/2019

Smrkový stůl Strong 1
Krásný stůl, který odpovídá cenovce. Doporučuji.

Mohu jen doporučit! podle Roman dne 11/18/2019

Borovicová postel Rustyk / Mieszko II 160
Zboží je opravdu krásné a kvalitní. Měl jsem obavu z nákupu přes internet, firma nemá showroom, ale je možnost prohlídka přímo na skladě, kterou jsem nakonec nevyužil a nelituji!

zajímavý doplněk podle Roman Bezdíček dne 10/25/2019

Podnož KWADRO LOFT, 40x45 cm
Hledal jsme využití starých prken, který bylo škoda spálit. Nenapadlo mě, že se dají sehnat takový podnože a vyrobit z nich lavice. Fajn sortiment!

super podle Ivan dne 10/21/2019

Skleněné dveře v ocelovém rámu GLOSSY
Kdo má rád industrialní nábytek, jen do toho, dvěře jsou super, spokojenost. Ani instalace se nemusíte bát

spokojenost podle Klára dne 10/21/2019

Dubové dveře ONE BOARD - BASIC
Musím opravdu pochválit, chtěli jsme do naši startupové kanceláře nějaký designový kousek a to tadle flákota dřeva opravdu je! Děkujeme, každý nám to tu chválí

Super! podle Simon dne 10/21/2019

Dřevěná komoda borovicová Rustyk 3/6
Děkuji za dodávku komody! Doporučuji všem!

Díky a doporučuji! podle Radovan dne 10/21/2019

Borovicová komoda Rustyk 3/9
Kvalitní nábytek. Doporučuji.

Děkuji za krásnou komodu! podle Terka dne 10/21/2019

Smrková komoda Jagna 3
Komoda dorazila a jsem nadšeni. Opravdu krásný kousek. Doba dodání trochu delší, ale vyplatí se počkat :). Děkuji!

Doporučuji! Opravdu kvalitní výrobek! podle Libor, Přerov dne 10/21/2019

Psací stůl Steel wood
Děkuji za doručení objednávky a rád doporučím Váš nábytek! Jedná se opravdu o parádní kousek. Podle mého i za skvělou cenu. Kvalita mě překvapila, podle ceny jsem neočekával žádný "šrot", každopádne, zpracovaní je ještě lepší než jsem čekal :) Libor Z.

1* podle Rozlivkovi dne 10/03/2019

Borovicová postel Rustyk / Mieszko II 180
Zdravíme z Vysočiny, ještě jednou děkujeme za bezproblémové dodání. Postel jsem s manželem smontovala a musím říct, že naplnila mé očekávání. Je to opravdu krásný kus přírody v ložnici =) Díky, a mějte se, Jana R.

Super podle Michal dne 10/03/2019

Borovicová postel Rustyk / Ostrowit II 180
Jsem velmi spokojenej, postel je pevná a jsem překvapenej z kvality dřeva a nátěru. Už uvažuju o tom co dalšího si pořídím k posteli.

Super podle Honza.kulinář dne 10/03/2019

Borovicová kredenc Rustyk
Vše dorazilo v pořádku.Kredenc jsem si pořídil na každodenní používání a zatím jsem velmi spokojený.Opravdu povedený kus dřeva.

Fantazie! podle Roman.238 dne 10/03/2019

Borovicový psací stůl Rustyk
S nábytkem jsem naprosto spokojenej. Je tonádhernej kus nábytku. Můžu jedině doporučit.

Kvalitni a originalni podle Mirek dne 10/03/2019

Lavice / stůl FACTORY 2 - borovice
Nabytek z této kolekce mohu jen doporucit. Objednal jsem komodu, stolek, lavici a regal, dodani bylo delsi ale nabytek za to stoji!

Kvalitni a originalni podle Mirek dne 10/03/2019

Regál / knihovna Factory - borovice
Nabytek z této kolekce mohu jen doporucit. Objednal jsem komodu, stolek, lavici a regal, dodani bylo delsi ale nabytek za to stoji!

Kvalitni a originalni podle Mirek dne 10/03/2019

Knihovna / Regál Factory 80x200 - borovice
Nabytek z této kolekce mohu jen doporucit. Objednal jsem komodu, stolek, lavici a regal, dodani bylo delsi ale nabytek za to stoji!

Objednání komody Jagna podle Hana dne 10/03/2019

Smrková komoda Jagna 1
Dobrý den, děkuji za komodu, je překrásná. Určitě budu doporučovat a hned jak našetřím, tak koupím další kousky! S pozdravem, Marvanová

krásna podle Libor dne 09/25/2019

Komoda Factory - borovice
krásna a zajimava komoda. proto jsem si ji vybral a nezkklamala

spokojenost podle Kamila dne 09/25/2019

Regál / knihovna Factory - borovice
Regál je skvelej, každy se na nej u nás ptá. Kvalita beuzva

Velice kvalitní kus nábytku. podle Kamil F. dne 08/13/2019

Dubová postel Stylish Bedroom / Tatiana 200x200
Na dnešním trhu není vůbec snadné najít kvalitní nábytek, který vydrží a je vyroben z kvalitních materiálů, které něco vydrží. Proto jsem rád, že jsem na trhu našel konečně postel, která splňuje má očekávání.

Naprostá spokojenost. podle Dagmar S. dne 08/13/2019

Dubová postel Stylish Bedroom / Tatiana 140 x 200
Postel jsem si pořídila především kvůli jejímu vzhledu. Dlouho jsem hledala něco podobného, a jsem ráda, že jsem na stránku seart.cz narazila, protože jsem zde našla právě to, co jsem tak dlouho hledala. Z postele jsem naprosto nadšená, a v co nejbližší době se chystám, si pořídit další kus nábytku z kolekce stylish bedroom.

ok podle ok dne 08/01/2019

Systém posuvných dveří BLACK
ok

bezva podle Klara dne 07/26/2019

Smrková vitrína Sara 1
Vitrína je super, doba dodání trochu delší, ale vyplatilo se čekat...aspon s námi komunikovali, když už jsme měli strach, jestli se ji vubec dočkáme:)

super podle Ivona dne 07/26/2019

Dubová komoda Natural 2
Komoda je skvělá, koupoli jsme celý set do obýváku a jsme fakt spokojení

Kvalita podle Simon dne 07/26/2019

Borovicový stůl Rustyk 1
Musím hodnoti na výbornou. Stůl je naprosto dokonalý. Měl jsem obavu z nákupu tak drahého stolu přes internet. Ale cena naprosto dopovídá. Kvalita je na vysoké urovni. Dnes jsem objednal komodu. Děkuju a teším se!

Super firma :) podle Nekvindova dne 07/26/2019

Smrková komoda Country New 12
Dobrý den, před měsícem jsem komodu objednala a dnes dorazila. Moc děkuju je opravdu moc nádherná! Jak jsem již tady někde četl realita je lepší jak fotografie! :)) Už šetřím na další kousek! Budu se těšit!

bezva podle lena dne 07/03/2019

Smrková komoda Sara 3
komoda je fakt super, máme ji na chodbě a jsme spoko

v jednoduchosti je krasa podle Luboš dne 07/03/2019

Smrkový stůl Sara 1
jednoduchy design, stul prisel v dobrem stavu sice po delsi dobe, ale prisel

Plus za odolnost podle Silva dne 07/03/2019

Smrková stolička Sara 1
Přesně takovou stoličku jsem měla jako dítě a tak jsem ji koupila i mým dětem, když jsem viděla co všechno s ní dělají, tak se docela divím, že ještě drží za což dávám palec nahoru

Krásný design podle Eva dne 07/03/2019

Smrková postel Jagna 140x200
S manželem jsme vybrali tuohle krásnou postel na chalupu a musím říct, že i za tu cenu to stálo. Ten design je něco krásného, na chalupu jako dělané. Doporučuji

Moc hezké podle Markéta dne 07/03/2019

Panel s věšáky Rustyk
Do mojí malé chodbičky ideální kousek, přemýšlím nad koupí ještě té truhličky, co je na obrázku. Moc děkuju za tenhle kousek, udělala jsem dobře!

Na hezké věci se vyplatí počkat podle Klára dne 07/03/2019

Smrková konzole Country new 08
Delší doručovací doba mě ze začátku otrávila ale nakonec veliká spokojenost! Dřevěný povrch je velmi příjemný na dotek, skříňku mám v koupelně a je krásná.

Kvalitní produkt podle Martin dne 07/03/2019

Borovicový psací stůl Rustyk 2
Na první pohled jsem se do toho stylu zamiloval, hned jsem ho objednal a přišel mi velmi kvalitní stůl. Možná bych příště uvítal větší pracovní plochu.

spokojenost podle Magda dne 07/03/2019

Rustikální, masivní COUNTRY 25 zrcadlo
Moc dekuji za krasne zrcadlo je to stylovka. Mam ho jenom oprene o stenu ani nemusi byt primontovane a slouzi perfektne

Kvalitní nábytek a kvalitní služby. podle Sukop dne 06/25/2019

Dřevěná komoda borovicová Rustyk 7/1
Objednal jsem nábytek, po tel. mi bylo vysvětleno, že tato kolekce je již smontovaná. Což mě mile překvapilo. Lze domluvit i výnos, který jsem využil. Děkuji

Rychlost a kvalita! podle Spokojený zákazník dne 06/25/2019

Borovicový noční stolek Rustyk 3
Stolek jsem objednal v pondělí a ve čtvtek jsem ho měl doma. Super přístup. Doporučuji!

Velmi dobrý prodejce. podle Nekvinda dne 06/25/2019

Borovicová komoda Rustyk 3/9
V květnu jsem narazil na tuto komodu na jednom portálu. Do firmy jsem zavolal a po zjištění, že ji mají skladem jsem rovnou objednal. Domluvil jsem se na doručení a prohlídce komody před vynešením z auta a zaplacením. Vše proběhlo dle domluvy, komoda je parádní a odpovída ceně! Opravdu kvalita! Doporučuji!

WOU! podle Filda dne 06/25/2019

Borovicová komoda Rustyk 5/6
Recenze vůbec nepíšu a ani to neumím :). Ale tady jsem se musel překonat. Jestli chcete opravdu krásný kus nábytku, tak neváhejte a objednávejte, popř. se tam vydejte a uvidíte opravdu kvatliní výrobek! Děkuji Seartu za nádhernou ložnici. Rád bych přidat fotky, ale není tu možnost :/

Perfektní postel! podle Lukyn dne 06/25/2019

Borovicová postel Rustyk / Dobromir 140
Masivní, rustykální, kvalitní! Hledal jsem dlouho a jsem rád, že jsem narazil na vís! Děkuji! :)

Krásný stůl! Celá kolekce je parádní :) podle Terka dne 06/25/2019

Borovicový stůl Rustyk 3
Navštívili jsme firmu v jejich skladu, abychom si tak drahý nábytek mohli vyzkoušet. Pán byl moc milý a ochotný. Ukázal nám několik komod a nočních stolků. S manželem jsem nakonec koupili stůl a židle do jídelny, až budeme mít našetřeno, tak budeme pokračovat. Je to opravdu nábytek na celý život! Mohu jen doporučit! :)

dekují podle Elizaveta dne 06/20/2019

Smrková knihovna Vintage
Splneny sen, moc dekujeme :) :)

spokojenost podle Zdeněk z Berouna dne 06/20/2019

Borovicový TV stolek Rustyk 1
V reálu vypadá snad ještě líp než na fotce, ještě jednou díky!!

dobrá podle Lexa dne 06/18/2019

Smrková komoda Sara 9
Máme doma bílou.

díky podle Pavel. K dne 06/18/2019

Borovicový stůl Rustyk 3
dodání trochu trvalo, i když to bylo skladem, ale stálo to za to. Stůl je parádní.

hodí se podle Denisa dne 06/18/2019

Smrkový Tv stolek Industrial 3
S přítelem máme rádi přesně takový industrial úplně ve všem, takže jsem byla ráda, že jsem našla nějaký kus nábytku, na kterém jsme se shodli....zázrak! Máme ještě komodu a stul a vypadá to fakt designově.

skvěla podle MArie dne 06/18/2019

Dubová komoda Grande 2
Komoda je super, původně jsme mysleli, že se spokojime do obejváku s něčím levnějším (děti), ale pak jsme si s manželem řekli, že zkusíme něco jineho než třeba lamino...A musim říct, že super...i přesto, že jsem se teda musela naučit o masivní nábytek starat, běžné přípravky jsem se bála, tak slavímé před návštěvou úspěch :) Děkujeme

Jako z dávných časů! podle Karlos dne 06/18/2019

Borovicová truhla Rustyk
Teta měla kdysi na chalupě podobnou truhlu a vždycky nás jako děti zajímalo, co se v ní skrývá za poklady. Tahle truhla z dálky vypadá taky jak z minulýho století, je pěkně zpracovaná a působí dost bytelně. Vejde se tam toho dost, i nějaké překvapení pro děti :)

Rychlost a kvalita! podle Roman dne 05/21/2019

Borovicová postel Rustyk / Mieszko 160
Děkuju

Nadhera! podle Tada dne 05/21/2019

Borovicová postel Rustyk / Mieszko 140
Paradni postel a byla dodana do 4 dnu! Skvela rychlost. Dekuji!

Skvelej vyrobek! podle Vlada dne 05/21/2019

Borovicová postel Rustyk / Dobromir 90
Naprosta spokojenost!

Paradni! podle Zbynek dne 05/21/2019

Borovicová postel Rustyk / Dobromir 140
Skvela postel, prvotridni kvalita. Dlouho jsem hledal podobnou rustikalni postel. Dekuju za obchod!

Kredenc podle jandule dne 05/15/2019

Borovicová kredenc Rustyk
Pořídili jsme na chatu a je skvělá, super úložný prostor, na tydle kravinky co na chatu patří :) a musím říct, že jsme byli mile překvapený kvalitou, celá místnost nám voní po borovici. Jen dodání bylo trochu roztěkané, ale dalo se domluvit.

Děkuju za objednávku! podle Vlado dne 05/14/2019

Borovicová postel Rustyk / Ostrowit II 180
Děkuju Vám za perfektní vyřízení objednávky a nádherný kus nábytku! Postel a noční stolky jsou opravdu moc pěkný!

Nádhera! podle Roman dne 05/14/2019

Borovicový stůl Rustyk 3
Krásný kvalitní nábytek! Naprostá spokojenost a ještě jednou děkuji!

Kvaliní nábytek podle LENKA dne 05/14/2019

Borovicová konzole Rustyk
Náhodou jsem při hledání nábytku do mého domu narazila na nabídku kolekce Rustyk. Zakoupila jsem 2 komodu a konzoly. Nábytek je dražší, ale kvalita naprosto odpovídá a výbky jsou opravdu krásné! V dnešní době se težko hledá něco podobného. Děkuji Vám! Lenka H.

Krásný nábytek podle Jana dne 11/06/2018

Borovicový psací stůl Rustyk 2
Mám objednáno, byla jsem si nábytek osobně prohlédnout a vypadá opravdu krásně! Mohu všem doporučit!

Kvalitní nábytek na celý život! podle Spokojený zákazník dne 10/30/2018

Borovicová postel Rustyk / Ostrowit II 180
Kvalitní výrobem plně odpovídající ceně a kvalitní servis. Mohu všem budoucím zákazníkům 100% doporučit!

Postel je úžasná podle Eliška dne 09/23/2018

Postel Rustyk / Mieszko III 180 x 200 cm
Koupeno před měsícem a dnes objednávám noční stolky. Postele jsou úžasné! Teším se na stolky :) .Ela

Překrásný výrobek! podle Radim dne 09/23/2018

Borovicové zrcadlo Rustyk 1
Jednoznačně doporučuji! Kvalitní výrobek, doručení dle stanoveného termínu a dobrý servis!

Výborný! podle Ladislav Malenský dne 12/10/2015

Pine bed Alex 90
Postel je skvělá! Velmi kvalitní zpracování. Trochu komplikované doručení.. ale přesto hodnotím na výbornou!

Super podle Pavel Doležal dne 12/10/2015

Pine bed Klaus 180
Dobrý den, chtěl bych velice poděkovat firmě seart.cz! Postel Klaus vše splnila na výbornou a hodnotím na 100% ! Pavel D.

Extra podle Michal Dolek dne 12/10/2015

Borovicová postel Anna 90
Skvělá postele. Výborná komunikace ! Jen dorpava trochu komplikovanější, ale zboží došlo naprosto vpořádku! Jsem spokojen!

Super podle Kamil Ledek dne 12/10/2015

Borovicová postel Rustyk / Dobromir 180
Maximální spokojenost. Opravdu krásná postel. Zpracování na jedničku! Doporučuji.

Seart.cz jest oceniony 4.8 z 5 oparta 105 o recenzje produktów.

1