Rustyk

Interiérový styl, který bude momentálně, za rok i za dlouhá léta stále populární? Existuje takový - je to moderní, rustikální styl inspirovaný farmou. Nejedná se o styl, který udělá z vašeho obývacího pokoje takzvaně “stodolu”. Přesněji řečeno, pomocí rustikálního stylu inspirovaného farmou, bude váš obývací pokoj naplněn krásou rustiku a vintage.

Níže vám můžeme nabídnout několik produktů od firmy Seart, které můžete přidat do ložnice, obývacího pokoje, jídelny nebo kam vás napadne, abyste dodali vašemu prostoru tento stále moderní vzhled farmy, aniž byste museli celkově renovovat vaše prostory.

Jídelní stůl - neodmyslitelná součást tohoto stylu

Jednou základní a neodmyslitelnou součástí rustikálního stylu inspirovaného farmou, je jak jinak, než nádherný a masivní jídelní stůl. Podívejte se na stůl Country New, jenž je přizpůsobený pro malé i velké moderní interiéry. Po rozložení získáte dva metry široký stůl, ideální pro vícečlennou rodinu. K sezení doporučujeme lavičky, které bezprostředně do rustikálního stylu patří a dřevěné židle. Stůl dekorujte lněným běhounem či prostíráním v šedé nebo hnědé barvě.

Country new

Jídelní židle a barové židle

Pomocí lavičky a jídelních židlí dokážete usadit mnoho lidí. Podívejte se na židli Country New ze smrkového dřeva inspirovanou rustikálním a tradičním stylem. Do moderních kuchyní farmářského vzhledu jistě patří barové stoly i ostrovy, k nimž neodmyslitelně spadají barové židle. Jelikož vám představujeme produkty pro moderní rustikální styl inspirovaný farmou, máme pro vás nadčasové barové židle vyrobené z borovicového dřeva obohacené o kovové doplňky, jenž podporují stabilitu, vzhled a kvalitu celku.

Dvě kola od vozu

Jaký jiný předmět přibližuje styl farmy více, nežli krásné, dřevěné a časem poznamenané kolo od vozu? Stojí u vašich prarodičů starý, již napůl rozpadlý vůz? Skvělé! Využijte krásu kol a zavěste si jej do jídelny, obývacího pokoje či jednoduše tam, kde máte větší prostor. Zavěste jej vedle sebe na cihlovou zeď a dekorujte je kovovými akcenty či šedými obrazy znázorňující přírodu. 

Posuvné dveře

Chcete-li dodat ještě více skutečnější pohled moderní farmy ve vaší domácnosti, vyměňte vaše stávající dveře za posuvné dveře vyrobené z borovicového dřeva, které bylo vsazeno do ocelového rámu. Celé dveře jsou ošetřené pomocí přírodního oleje, takže se nemusíte obávat, že do stylu, který se může pyšnit svou přírodní krásou, přidáte něco, co není v souladu s ekologií. Systém posuvných dveří, tedy kolejničky můžete vybrat podle svých představ.

Posuvné dveře

Textilie a doplňky dodají pravou venkovskou atmosféru

Přikrývky, háčkované dečky a různé vyšívané textilie byly po staletí podpisem venkovských domů. Nádherně vypadající budou lněné nebo bavlněné polštáře s modrými výšivkami, uložené na pohovce. Také jednoduché květinové povlečení na lůžko zajistí venkovský vzhled. Dalšími neodmyslitelnými detaily jsou plechové dózy na květiny, ale i závěsné kovové lustry, které dodají maximum světla.