Vážení zákazníci, náš sklad bude od 12:00 30.04.2024 do 03.05.2024 uzavřen z důvodu dovolené a inventury. Všechny objednávky podané do 03.05.2024 budou zpracovávané od 06.05.2024. Naše zákaznická linka bude v pracovní dny v provozu. Neváhejte se na nás obrátit. Děkujeme za pochopení, Team Seart.cz

Menu
INFOLINKA: +420 466 566 960

Váš košík je prázdný.

BLOG - Seart.cz - Tipy a rady


LOFTOVÝ STYL – V ČEM SE LIŠÍ? JAK HO REALIZOVAT U VÁS DOMA?

Vnitřní uspořádání, které kombinuje jednoduchost ale přesto funkčnost nábytku s bohatostí textur a materiálů, stejně jako mírně chladné a někdy odvážné barvy, jsou příkladem stylu loft. Tento styl má kořeny ve Spojených státech v 50. a 60. letech 20. století, kdy byl v opuštěných továrnách zaznamenán obrovský aranžérský potenciál a byly dychtivě adaptovány pro účely bydlení. Otevřené prostorné interiéry, ve kterých nelze hledat dělicí stěny a jednotlivé obytné zóny byly určeny pouze nábytkem, si oblíbili především umělci a designéři. Loftový styl je vlastně jemnějším zpestřením industriálního stylu, kterému dominuje ocel, cihla, sklo, hrubě otesané dřevo nebo prvky přímo z průmyslových strojů. Tyto materiály oceňuje i interiérový design ve stylu loft, ale zaměřuje se na jemnější a elegantní formy obklopené nejen černou, grafitovou a červenou, ale také bílou, jemnou šedou, hnědou v mnoha variantách, stříbrnou, zlatou nebo lahvově zelenou. Na takovém pozadí skvěle vypadá dřevěný nábytek s kovovými konsrukcemi nebo prosklením, který vnáší teplo a útulnost do lehce strohých půdních prostor.

Čti více

HRA BAREV, TEDY BARVY DŘEVA VE VAŠÍ DOMÁCNOSTI.

Návrhy interiérů, v nichž je dominantním materiálem dřevo, se vždy vyznačují jedinečnou krásou a nadčasovou ušlechtilostí. Dřevo je mimořádně univerzální materiál, ale aby byl náš interiér celistvý a harmonický, vyplatí se vsadit na jeden barevný tón dřevěného nábytku a šikovně ho kombinovat s dalšími barvami. Naše kolekce Tennessee představuje jedinečný boho nábytek do obývacího pokoje a ložnice, ideální pro ty, kteří hledají netradiční řešení a neobvyklé estetické zážitky.

Čti více

KLASICKÝ DŘEVĚNÝ NÁBYTEK PRO SOFISTIKOVANÉ INTERIÉRY

Interiéry v klasickém stylu se vyznačují harmonií a vyvážeností při výběru nábytku, barev a doplňků. Tyto interiéry jsou především nadčasové a elegantní, ale také velmi univerzální. Proto tak rádi zařizujeme své domovy v tomto stylu, protože bez ohledu na náš vkus se v nich vždy cítíme dobře. Takové uspořádání vytváří především dřevěný nábytek - pevný, funkční a nepopiratelně krásný. Klasickému obývacímu pokoji dominují dřevěné stoly a dřevěné komody, zatímco v ložnici vytvářejí dřevěné postele ideální zónu pro spánek a odpočinek. Přesvědčte se sami, že nadčasová klasika plná vkusu a elegance je určena právě vám!

Čti více

PROSTORNÁ DŘEVĚNÁ SKŘÍŇ V MALÉM PROSTORU - JAK EFEKTIVNĚ HOSPODAŘIT S PROSTOREM?

Ať už bydlíme v rozlehlém domě nebo v malém bytě v paneláku, pro lepší a pohodlnější život bychom měli vsadit na interiér, ve kterém se budeme cítit pohodlně a příjemně. Je velmi důležité, abychom s prostorem hospodařili s rozmyslem, abychom ho nezaneřádili, ale abychom dobře využili každý metr čtvereční. K tomu nám pomohou prostorné a funkční dřevěné skříně, do kterých můžeme uložit oblečení, pomůcky, hračky, šperky, elektroniku nebo kosmetiku. Nicméně budeme potřebovat i další dřevěný nábytek, jako je dřevěná postel se zásuvkami, dřevěná komoda a dřevěná knihovna, nebo dokonce dřevěný příborník, který nám umožní udržovat pořádek a přehled v ložnici, obývacím pokoji, pokoji pro děti nebo kuchyni a chodbě.

Čti více

JAK ZAŘÍDIT MALÉ PROSTORY?

Zařizování interiérů v malých prostorách může být docela náročné, zejména pokud se nechceme vzdát svého individuálního vkusu. Zatímco ve větších prostorách máme větší volnost při navrhování, v ložnici nebo obývacím pokoji, kde záleží na každém metru čtverečním, se vyplatí pečlivě promyslet styl. Nejenže můžeme zvolit správné barevné schéma nebo si pohrát se světlem, ale můžeme také zvolit dřevěný nábytek do obývacího pokoje a ložnice, například dřevěnou komodu, dřevěnou vitrínu nebo dřevěné postele, které nám umožní vytvořit prostor, který je pohodlný a funkční, ale zároveň velmi stylový. Zde je několik tipů, jak zařídit malé interiéry v jakémkoli bytě.

Čti více

JAKÉ KOUPELNOVÉ BATERIE SI VYBRAT?

Výběr koupelnového vybavení je jednou z nejpříjemnějších etap při rekonstrukci bytu. Tehdy se skutečně vytváří nálada, která nás bude provázet každý den po mnoho let. Po výběru keramických obkladů, dokončovacích prvků stěn a dokončení sanitárního zařízení přichází na řadu umyvadlové a dřezové baterie. Zdůrazní a dotvoří celé aranžmá, proto si jejich výběr dobře promyslete.

Čti více

Jak vybrat ideální noční stolek?

Zařízení a vybavení ložnice je stejně důležité jako zařízení a vybavení obývacího pokoje. V ložnici celkově strávíme až jednu třetinu našeho života, relaxujeme v ní, odpočíváme a spíme, a proto by měla být ložnice maximálně pohodlná. Mimo zvolení těch správných barev, je nejdůležitější zvolit ten správný dřevěný nábytek do ložnice, jako je komoda nebo dřevěná postel. Důležité je však nezapomenout ani na funkční a dekorativní vybavení, jako jsou například dřevěné noční stolky a dřevěné žebříky, které umožní uspořádat prostor kolem postele.

 

Čti více

Jak nejlépe kombinovat tmavé stěny v interiéru

Líbí se vám tmavá zeď, ale obáváte se, že se váš prostor promění v pochmurný a tmavý prostor bez života? Nemějte strach, pomůžeme vám vytvořit dokonalý kontrast s tmavou zdí. Tak hurá do toho!

Čti více

Jak jednoduše stylizovat dřevěný nábytek?

Jak stylizovat domácnost, která je vybavená pomocí dřevěného nábytku? Divili byste se, ale jde to velmi lehce a efektivně. Přečtěte si pár našich nápadů, jaké dekorace použít a kam je umístit společně s dřevěným nábytkem.

Čti více

Dřevěný či kovový? Jaký vybrat rošt pro lůžko?

Matrace jsou neodmyslitelnou součástí postele. Ovšem, s nekvalitním roštem vaše matrace ztrácí na životnosti. Jaký tedy rošt pořídit pro udržení dlouhé životnosti matrace?

Čti více