Externích pracovníků v posledních letech stále více a více přibývá. Jenže velkým problémem je, stále menší dostupnost velkých bytů či domů. Tudíž mít ve svém domově samostatnou místnost pro kancelář, je někdy nemožné. Což rozhodně nevadí, protože mi na Seart věříme, že nemusí být speciálně vyhrazený prostor pro kancelář. Jde to i jinak a velmi jednoduše. Velmi brilantní prostory se mohou objevit například z volného rohu, pod schody a jiného alternativního místa. Zní vám tyto možnosti dobře? S vaší kreativitou, lze téměř každý prostor proměnit v domácí kancelář. A my vám pomůžeme. Jdeme na to.

• Chodba

Máte větší chodbu se schodištěm a oknem? Že ano? Výborně! Využijte tuto možnost na maximum a použijte ji jako domácí kancelář. Pod okno umístěte decentní psací stůl a po bocích na zeď připevněte police, na které lze umístit potřebné věci. Ať už důležité dokumenty či psací potřeby.

• Ve skříni

Udivuje vás tento nápad? Je sice velmi překvapivé a udivující, jak tento malý prostor využít pro domácí kancelář, ale jde to! Pokud bude skříň alespoň jeden metr široká na umístění notebooku a lampičky, potom tedy můžeme hovořit o alternativním pracovním prostoru. Tato skříň bude ideální v ložnici, kde bude umístěná vedle lůžka, nebo ve výklenku u dveří. A co je nejlepší? Že tento pracovní prostor nemusí být viditelný. Na konci dne stačí pouze zavřít dvířka a vaše pracovní prostředí nebude viditelné.

• Dvouúčelová místnost

I z místnosti pro hosty nebo ložnice lze vytvořit prostor pro dvojí účely. Přes noc zde můžete vy nebo vaší hosté spát a přes den můžete z toho prostoru mít pracovnu. Ideální bude, pokud vyberete takový stůl, u kterého se dá zdvojnásobit jeho využití. Například jako toaletní nebo noční stolek. Jestliže máte místo mezi lůžkem a skříní, pořiďtě si stůl  či konzoly, nebo přidělejte na zeď mezi skříň a lůžko desku, která bude zabírat celý volný prostor mezi lůžkem i skříní. Opět přidělejte nad stůl police, abyste maximalizovali svůj pracovní prostor.

• Skrytý stůl v obývacím pokoji

Jestliže chcete vaši domácí kancelář ukrýt, využijte k této možnosti jednu z našich komod. Tato domácí kancelář - prostor je ideální pro ty, kteří nemají rádi nepořádek kolem pracovního stolu, nebo pro ty, kteří potřebují pouze příležitostně domácí kancelář. Vybírejte jakoukoliv komodu, která má dostatečný úložný prostor. Například komoda Factory se šesti zásuvkami a skříňkou bude ideální skrytou kanceláří.