Ložnice je vybavená, ale co s tou velkou bílou zdí a nedostatkem úložného prostoru? Při těchto otázkách vám pomůže jedině šatní skříň. Jak jste si jistě všimli, skříň nemá za úkol pouze plnit své funkce, ale také mimo tuto užitečnou vlastnost má i nesmírně důležitou roli v celkové estetice místnosti.

Skříně na Seart.cz jsou vyrobeny pouze ze dřeva s různou barevnou a povrchovou úpravou, která najde své umístění snad v každé ložnici. V tomto článku bychom vám rádi usnadnili výběr šatní skříně, které jsou vhodné jak pro prostorné ložnice, tak i pro ty malé, kde se musí brát zřetel na každý centimetr prostoru.  Abychom vám opravdu pomohli, vybrali jsme pro vás několik nejoblíbenějších skříní, jenž vás okouzlí nejen svým vzhledem. Nedovolte, aby vaše nejvíce důležitá místnost v domě, pohltila další levnou šatní skříň, která nesplní svou mnohaletou funkci. Čtěte a nechte se inspirovat!

Pro klidnou a hřejivou atmosféru s osobitým kováním

Šatní skříň Vintage vyrobená z masivního smrkového dřeva, okouzlí svým přírodním vzhledem, který bude dokonale slušet ložnici ve Vintage rustikálním stylu. Tato skříň je 200 cm vysoká a 125 cm široká. Což znamená, že bude ideální volbou pro středně velké ložnice. Skříň je vybavena prostorem k pověšení oblečení, která se skrývá za dvěma dvířkami s unikátním kováním a jedinečným otevíráním, které stojí za povšimnutí. Dále je skříň vybavena dvěma prostornými zásuvkami, jenž poslouží například pro spodní prádlo či ostatní potřeby podle vašeho uvážení.

Pro ložnice v malebném prostředí jedině skříně s duší

Rozhodujete se o koupi skříně pro chatu či chalupu? Nebo pro malou ložnici v horské roubence? Že ano? Potom vás tedy nadchne úzká šatní skříň Jagna, která se vejde i do té nejmenší ložnice. Skříň je jednodveřová s výškou 200 cm a šířkou pouze 65 cm, ale i tak bude úžasným a funkčním pomocníkem v malé ložnici. Za krásnými dvířky s ručně vyřezávanými obrázky se nachází čtyři police pro vaše potřeby. Celek je vyrobený z trvanlivého a velmi oblíbeného jedlového dřeva, které je chráněno ekologickým a přírodním olejem. Jestliže vás osobitá skříň s ručním vyřezáváním nadchla, ale potřebujete spíše prostornější úložný prostor, můžeme vám nabídnout dvoudveřovou skříň Jagna  i s prostorem tyčí k pověšení oblečení a dvěma zásuvkami.

Pro velké ložnice oblíbený rustik

Všestranná šatní skříň vhodná nejen do velkých ložnic. Díky svým rozměrům 155x190x60 cm schováte velké množství potřeb. Ať už košile, spodní prádlo či ložní prádlo, vše můžete mít přehledně zorganizované. K výrobě této šatní skříně bylo použito masivní a vysoce kvalitní borovicové dřevo, které je ošetřeno přírodním olejem v tmavé barvě. Skříň může být umístěna v ložnici vybavené v rustikálním stylu, ale i minimalistickém stylu. Díky kvalitní ruční výrobě a masivnímu borovicovému dřevu, bude tato rustikální skříň zdobit vaši ložnici nejen vám, ale i vašim dětem. Dřevo nikdy nezevšední, naopak je stále více žádané a to zejména, když jde o pravé dřevo, jako jsou skříně z naší nabídky.

Pro tradici i moderní design

Jako poslední vám představujeme šatní skříň Country New, která je svým vzhledem velmi skromná, ale její vybavení vás velmi potěší. Za dvojitými dvířky najdete jednu tyč na pověšení oblečení, polici a tři háčky umístěné na dveřích. Skříň se tedy hodí do středně velkých až velkých ložnic. Na celek bylo použité masivní smrkové dřevo, které je ošetřené pomocí šedé barvy. Její rozměry jsou 190x120x65. Do jaké ložnice ji lze umístit? Její vzhled je velmi všestranný, proto tuto šatní skříň lze umístit jak do tradiční, tak i moderní ložnice. Jen nezapomínejte držet se dalšího vybavení, které je vyrobeno ze dřeva.