Myslíme si, že nezáleží na tom, zda tomuto prostoru říkáte obývací pokoj, pokoj pro rodinu, nebo dokonce místnost pro odpočinek - je to prostě jedna jediná místnost, většinou umístěná vedle kuchyně, která je velmi důležitým bodem v celé domácnosti. Jedná se o místnost určenou pro celou rodinu i vaše přátelé. Proto jsme si jisti, že vše ve vašem obývacím pokoji musí být funkční, pohodlné a nanejvýš estetické. Dnes si můžete přečíst článek o tom, jak jednoduše lze vybavit obývací pokoj pomocí vzdušného, hřejivého a charakteristického nábytku z kvalitních materiálů. Níže se dozvíte, jaký nábytek doporučujeme pro nadčasový a ekologický pokoj, který potěší a uspokojí každého spotřebitele. Nechte se inspirovat!

Nábytek z kolekce Grande blíže

Úžasně vypadající nábytek ve světle hnědé barvě, každého nadchne svým originálním vzhledem, který může nabídnout dokonalé ruční propracování, ekologické materiály, dodatečné osvětlení pro zvýraznění přírodních detailů a zejména nezávadné prostředí pro zdraví každého zákazníka.
Na výrobu kolekce Grande bylo použité kvalitní dubové dřevo, které má viditelnou přírodní strukturu - uzly, jež dodají celému kusu nábytku originální vzhled. Veškerý nábytek z kolekce Grande byl ošetřen přírodním olejem, který celek chrání před opotřebením při každodenním užívání. Velký obdiv patří pískovaným vnitřkům, tedy volnému úložnému prostoru, který díky bočním skleněným tabulkám, celý kus nábytku zvýrazní a podpoří jeho originalitu a vzdušný vzhled.
Tento typ nábytku bude skvělou volbou pro moderní interiéry, které budou zařízené v městském či minimalistickém stylu. Jestliže milujete minimum věcí a určitý řád v místnosti, podívejte se na náš článek: “Minimalismus s minimálním úsilím” , který vám prozradí, jak jednoduše pracovat s tímto velmi oblíbeným stylem. Nyní jsme vám kolekci Grande představili o něco blíže a můžeme přejít na samotné, základní vybavení vašeho obývacího pokoje.

Tv skříňka - Grande

Začínáme Tv skříňkou, která je v obývacím pokoji velmi důležitá. Jde o nábytek, bez kterého by žádný obývací pokoj nebyl úplný. Představte si, kam byste umístili svůj televizor a další potřeby, které běžně využíváte při odpočinku? Mějte svůj televizor a jiné potřeby uložené v bezpečí s tímto elegantním Tv stolkem, jež je vybaven masivní vrchní deskou, úložným prostorem s bočním prosklením a jednou větší a jednou menší skříňkou pro vaše potřeby, které nemají být viditelné.

Vitrína - Grande 1

Dalším důležitým vybavením v obývacím pokoji je skříňka, nebo vitrína, která nezabere velký prostor v místnosti, ale zároveň schová i zvýrazní jakoukoli drobnost či dokonce cennost, jenž chcete mít na očích. Vzdušná vitrína Grande 1 bude skvělou volbou pro váš obývací pokoj, namísto velkých obývacích stěn, které zaberou velkou část nejen podlahového prostoru.
Vitrína s unikátním otevíracím systémem, který je vložen do tmavých čtverců na dvířkách, společně s volným prostorem pod skříňkami, dodatečným osvětlením a prostorným úložištěm nabídne komfort a jedinečný design.

Vitrína - Grande 2

Jako doplněk k vitríně Grande 1, dokonale poslouží vitrína Grande 2, která je široká pouze 63 centimetrů, ale díky své výšce a třem skříňkám, nebudete mít o úložný prostor nouzi. I tato vitrína je vybavena nádhernými, pískovanými vložkami, které jsou umístěné ve volném prostoru mezi každou skříňkou, kam lze také dodatečně zakoupit osvětlení pro zvýraznění textury dřeva.

Konferenční stůl - Grande 1

Druhým nejdůležitějším vybavením po televizní skříňce je konferenční stolek, který zajistí pohodlný a komfortní odpočinek. Právě konferenční stolky jsou určené k tomu, aby dokončily vzhled celého prostoru a zvýšily vaše pohodlí. Nabízený stolek Grande 1 můžete vybírat 80 nebo 120 centimetrů široký. Jedná se o velmi jednoduchý stolek s masivní konstrukcí, která díky své nádherné přírodní malbě, na sebe ihned strhne veškerou pozornost.