Menu
INFOLINKA: +420 466 566 960

Váš košík je prázdný.

BLOG - Seart.cz


RUSTIKÁLNÍ STYL V INTERIÉRU - VŠE, CO O NĚM POTŘEBUJETE VĚDĚT

Rustikální styl je velmi oblíbeným způsobem zařizování interiérů s příjemnou a útulnou atmosférou v kombinaci s výjimečnou elegancí. Tento typ uspořádání odráží charakter interiérů chalup a panských domů z 19. století, a proto se v něm objevují především přírodní materiály, jako je dřevo ve všech podobách a kámen, a také textilie ze lnu, bavlny nebo vlny. Tomuto stylu dominují dřevěné podlahy a rustikální dřevěný nábytek, který se vyznačuje bohatou kresbou a suky a často složitým vyřezáváním. Nesmíme však zapomínat na doplňky a dekorace charakteristické pro takto zařízené interiéry, které nám společně umožní vykouzlit originální, hřejivá a útulná místa, která nás i ve velkých městských oblastech přenesou do přírody. Jaké jsou charakteristiky rustikálního stylu a jaký rustikální nábytek bychom měli zvolit do obývacího pokoje, ložnice, kuchyně nebo pracovny?

Čti více

LOŽNICE VE STYLU URBAN FOREST - DUBOVÉ POSTELE NA DLOUHÁ LÉTA

Přebytek modernosti a touha po přírodě způsobují, že si stále více lidí chce ve svém interiéru vytvořit útočiště, které je přenese do přírody. V reakci na tyto potřeby jsme vytvořili kolekci Urban Forest, která je založena na přírodních barvách, spoustě zeleně a všudypřítomném dřevě. Je to také začátek nového stylového trendu, který je esencí designu oděného do lesních akcentů s nádechem elegance. Design interiéru v tomto stylu sází na kvalitní dubový nábytek. K tomu, abychom se přenesli do lesní atmosféry, stačí zvolit dřevěný nábytek do ložnice, jako jsou dřevěné postele a dřevěné komody, které nám díky několika detailům zpříjemní spánek a odpočinek.

Čti více

RUSTIKÁLNÍ LOŽNICE

Ložnice je v mnoha ohledech jedinečný interiér - je to naše intimní útočiště, často skryté před zraky hostů, kde odpočíváme a spíme, ale také se oddáváme četbě nebo jiným požitkům. Není divu, že chceme, aby byla co nejpohodlnější a nejútulnější, a právě taková je rustikální ložnice - plná idylické atmosféry a domácího útulna, které v jiných interiérových stylech nenajdete. Zde najdete masivní a poněkud neohrabaný, ale vždy příjemně působící rustikální nábytek, jako jsou honosné rustikální postele, rustikální noční stolky, prostorné a funkční rustikální skříně a rustikální komody, přírodní materiály, které mají pozitivní vliv na naši pohodu, a spoustu příjemných látek a stylových dekorací.

Čti více

KLASICKÝ DŘEVĚNÝ NÁBYTEK PRO SOFISTIKOVANÉ INTERIÉRY

Interiéry v klasickém stylu se vyznačují harmonií a vyvážeností při výběru nábytku, barev a doplňků. Tyto interiéry jsou především nadčasové a elegantní, ale také velmi univerzální. Proto tak rádi zařizujeme své domovy v tomto stylu, protože bez ohledu na náš vkus se v nich vždy cítíme dobře. Takové uspořádání vytváří především dřevěný nábytek - pevný, funkční a nepopiratelně krásný. Klasickému obývacímu pokoji dominují dřevěné stoly a dřevěné komody, zatímco v ložnici vytvářejí dřevěné postele ideální zónu pro spánek a odpočinek. Přesvědčte se sami, že nadčasová klasika plná vkusu a elegance je určena právě vám!

Čti více

PROSTORNÁ DŘEVĚNÁ SKŘÍŇ V MALÉM PROSTORU - JAK EFEKTIVNĚ HOSPODAŘIT S PROSTOREM?

Ať už bydlíme v rozlehlém domě nebo v malém bytě v paneláku, pro lepší a pohodlnější život bychom měli vsadit na interiér, ve kterém se budeme cítit pohodlně a příjemně. Je velmi důležité, abychom s prostorem hospodařili s rozmyslem, abychom ho nezaneřádili, ale abychom dobře využili každý metr čtvereční. K tomu nám pomohou prostorné a funkční dřevěné skříně, do kterých můžeme uložit oblečení, pomůcky, hračky, šperky, elektroniku nebo kosmetiku. Nicméně budeme potřebovat i další dřevěný nábytek, jako je dřevěná postel se zásuvkami, dřevěná komoda a dřevěná knihovna, nebo dokonce dřevěný příborník, který nám umožní udržovat pořádek a přehled v ložnici, obývacím pokoji, pokoji pro děti nebo kuchyni a chodbě.

Čti více

URBAN JANGLE - INTERIÉRY PLNÉ ŽIVÝCH ROSTLIN

Rychlé životní tempo, neustálý stres a omezený kontakt s přírodou nás nutí ji stále více postrádat. Proto je v poslední době velmi populárním trendem v interiérech Urban Jungle, tedy interiérové aranžmá plné živých rostlin. Květiny v ložnici jsou také nejlepším způsobem, jak zajistit příjemný prostor pro spánek a odpočinek, protože zvyšují vlhkost vzduchu a některé ho dokonce čistí. Pouhý pohled na ně nás zase uklidní a zklidní. Přírodní dřevěné komody, dřevěné knihovny a dřevěné police, stejně jako ekologická dřevěná postel, budou také nejlepším prostředím pro květiny. Zjistěte, jak pomocí dřevěného nábytku a drobných doplňků krásně vystavit květiny v ložnici.

Čti více

JAK ZAŘÍDIT MALÉ PROSTORY?

Zařizování interiérů v malých prostorách může být docela náročné, zejména pokud se nechceme vzdát svého individuálního vkusu. Zatímco ve větších prostorách máme větší volnost při navrhování, v ložnici nebo obývacím pokoji, kde záleží na každém metru čtverečním, se vyplatí pečlivě promyslet styl. Nejenže můžeme zvolit správné barevné schéma nebo si pohrát se světlem, ale můžeme také zvolit dřevěný nábytek do obývacího pokoje a ložnice, například dřevěnou komodu, dřevěnou vitrínu nebo dřevěné postele, které nám umožní vytvořit prostor, který je pohodlný a funkční, ale zároveň velmi stylový. Zde je několik tipů, jak zařídit malé interiéry v jakémkoli bytě.

Čti více

JAKÉ KOUPELNOVÉ BATERIE SI VYBRAT?

Výběr koupelnového vybavení je jednou z nejpříjemnějších etap při rekonstrukci bytu. Tehdy se skutečně vytváří nálada, která nás bude provázet každý den po mnoho let. Po výběru keramických obkladů, dokončovacích prvků stěn a dokončení sanitárního zařízení přichází na řadu umyvadlové a dřezové baterie. Zdůrazní a dotvoří celé aranžmá, proto si jejich výběr dobře promyslete.

Čti více

Jak vybrat ideální noční stolek?

Zařízení a vybavení ložnice je stejně důležité jako zařízení a vybavení obývacího pokoje. V ložnici celkově strávíme až jednu třetinu našeho života, relaxujeme v ní, odpočíváme a spíme, a proto by měla být ložnice maximálně pohodlná. Mimo zvolení těch správných barev, je nejdůležitější zvolit ten správný dřevěný nábytek do ložnice, jako je komoda nebo dřevěná postel. Důležité je však nezapomenout ani na funkční a dekorativní vybavení, jako jsou například dřevěné noční stolky a dřevěné žebříky, které umožní uspořádat prostor kolem postele.

 

Čti více

Jak nejlépe kombinovat tmavé stěny v interiéru

Líbí se vám tmavá zeď, ale obáváte se, že se váš prostor promění v pochmurný a tmavý prostor bez života? Nemějte strach, pomůžeme vám vytvořit dokonalý kontrast s tmavou zdí. Tak hurá do toho!

Čti více