Menu
INFOLINKA: +420 466 566 960

Váš košík je prázdný.

BLOG - Seart.cz


LZE POSUVNÝ SYSTÉM MONTOVAT NA OMÍTKOVOU ZEĎ?

V mnoha moderních domech a bytech najdeme příčky ze sádrokartonu. Toto řešení je relativně levné, jednoduché a pohodlné na realizaci, protože pokud při rekonstrukci upravíme dispoziční řešení bytu, zabere stavba tohoto typu stěn mnohem kratší dobu než stavba klasické cihlové zdi. Problém nastává, když při zařizování interiéru sníme o módním a funkčním řešení, jako jsou posuvné dveře. Lze takový systém namontovat na sádrokartonovou stěnu?

Čti více

MONTÁŽ POSUVNÝCH DVEŘÍ - NA CO SI DÁT POZOR?

Posuvné dveře jsou velmi oblíbené a stále více jsme ochotni nahradit tradiční model křídlových dveří posuvnými dveřmi, které jsou považovány za stylovější. Posuvná varianta slouží nejen jako dveře, ale také zdobí interiér. Možnost výběru vzoru dveří usnadňuje výběr modelu, který se hodí k designu prostoru. Kromě touhy mít krásné dveře, které od sebe oddělí jednotlivé prostory, je však také nesmírně důležité připravit interiér na jejich instalaci. Přečtěte si seznam nejdůležitějších problémů nebo nás jednoduše požádejte o radu.

Čti více

JAK RYCHLE ODSTRANIT SKVRNY Z DŘEVĚNÉ DESKY?

Dřevěné pracovní desky vnášejí do interiéru jedinečnou hřejivou atmosféru. Jsou však velmi náročné. Aby si zachovaly svůj krásný vzhled po dlouhou dobu, potřebují pravidelné čištění, péči a údržbu. Musíte také vědět, jak správně čistit dřevěné desky, abyste je nepoškodili.

Čti více

JAK SE ZBAVIT ŽVÝKAČKY Z DŘEVĚNÉ PODLAHY NEBO DŘEVĚNÉHO NÁBYTKU?

Žvýkačka je produkt, který je obtížné odstranit z mnoha látek a materiálů, zejména z dřevěného nábytku. Zejména v domácnostech, kde žijí malé děti, se ráda lepí na oblečení a vlasy. Stejně často je to překvapení pod deskou stolu, která se zdá být pro nejmenší jako nejlepší místo pro odkládání použité žvýkačky. Pokud tam nezůstane, může dojít k ušlapání a přilepení na parkety. Pokud máme co do činění s prvky z přírodního dřeva, stojí za zvážení, jak odstranit gumu z jejich povrchu.

Čti více

OLEJOVÁNÍ DŘEVĚNÉHO NÁBYTKU KROK ZA KROKEM - PRŮVODCE 2023

Olejování je jednou z nejpřirozenějších, nejúčinnějších a nejprospěšnějších metod impregnace nábytku. Není divu, že se - s celou řadou výhod - vrátila do přízně. Jak ale olejovat nábytek a dělat to správně? Zde je náš krátký průvodce krok za krokem!

Čti více

NÁLEPKY NA DŘEVĚNÉM NÁBYTKU – Jak je odstranit aniž by se poškodilo dřevo?

Hrdinové dětských pohádek často zabírají většinu plochy dětského pokoje a nejen ji. Postavičky natištěné na samolepkách lze umístit do sešitů, na školní předměty a často i na nábytek. Dokud dobře vypadají a jsou pro děti zajímavé, je vše v pořádku. Problém nastává, když při nošení a vyblednutí spadnou ze svého výsadního postavení. Jak je odstranit bez poškození dřeva, ze kterého je nábytek vyroben? Níže je několik způsobů.

Čti více

RENOVACE DŘEVĚNÉHO NÁBYTKU - JAK OŽIVIT STARÝ NÁBYTEK?

Nikdo nepochybuje o kráse a trvanlivosti dřevěného nábytku. Nábytek vyrobený z masivního dřeva je považován za luxusní. Co se týče vzhledu, hned na první pohled je patrné jeho výhoda oproti nábytku vyrobenému z levnějších materiálů, jako jsou dřevotřískové desky nebo lamino.

Čti více

JÍDELNA V LOFTOVÉM STYLU - DESIGNOVÉ TIPY A INSPIRACE

Když se řekne jídelna, většinou si představíme útulný a prostorný interiér ideální pro rodinná a společenská setkání. Pokud jste však milovníky loftového stylu, který je založen na moderním, lehce strohém a úsporném designu, a zároveň oceňujete neokoukané kombinace nábytku a materiálů, můžete jej úspěšně využít i ve vaší jídelně bez ohledu na její velikost, jelikož loftový styl dokáže ohromit i v prostorově menší jídelně a tu příjemně zútulnit. Stačí vám k tomu světlá, neutrální barevnost, originální loftový nábytek a neobvyklé dekorace, díky nimž snadno vytvoříte hřejivou, a přitom osobitou loftovou jídelnu.

Čti více

LOŽNICE V LOFTOVÉM STYLU - DESIGNOVÉ TIPY A INSPIRACE

Ložnice je jednou z nejdůležitějších místností v celé domácnosti: je to místo, kde spíme, odpočíváme a nabíráme energii na další den. Kromě její utilitární funkce je třeba dbát na to, aby byla estetickým prostorem, který odráží váš charakter a vkus. Loftová ložnice pro vás bude ideálním konceptem, pokud oceňujete moderní a minimalistický, alepřesto elegantní interiér. Najdete v něm překvapivé kombinace různých materiálů, neutrálních barev a jedinečného loftového nábytku jednoduchých tvarů a skvělé funkčnosti, jako je pohodlná loftová postel a loftové noční stolky i prostorné loftové skříně, které spolu se stylovými doplňky vytvoří vaše intimní útočiště.

Čti více

BOHO STYL V INTERIÉRU - VŠE, CO O NĚM POTŘEBUJETE VĚDĚT

Boho styl v interiéru je spojován s přirozeností, útulností, lehkostí a s touhou vrátit se ke kořenům. Za svůj původ vděčí francouzskému bohémskému hnutí 19. století a hnutí hippies v 70. letech 20. století, které si cenilo svobody a snažilo se porušovat zavedené konvence. V současné době je tento styl velmi oblíbený, protože stále častěji hledáme originální a zároveň funkční řešení vybavení domácnosti, které nám umožní relaxovat a odpočinout si od maximalistických interiérů. Takové vybavení domácnosti vytváří především nábytek ve stylu boho, který je vyroben z přírodního dřeva s masivním korpusem, kdy je nábytek dokončen s maximální pečlivostí a jeho přírodní  hnědé odstíny odkazují na barvy země a lesů, díky čemuž do interiérů vnášejí prvek útulnosti. Takový boho nábytek v kombinaci s bílou, béžovou, žlutou, zelenou, šedou a černou barvou a stylovými doplňky vytváří interiéry, které jsou radostné a plné nenápadné elegance.

Čti více