Ložnice by vždy měla být v první řadě místem odpočinku, pohodlí a relaxace, ale také by měla obsahovat funkční nábytek a bezpečné, pohodlné úložiště. Níže najdete čtyři komody, které těmto podmínkám odpovídají. Která z nich se stane vaši oblíbenou, a která vyzdobí vaši ložnici k dokonalosti? Inspirujte se níže!

 Factory jedinečná komoda pro originální lidi

Dva metry široká komoda Factory je naší vyjímečnou novinkou určenou pro náročné zákazníky, jenž obdivují originalitu. Komoda je zhotovena pomocí ocelového rámu a masivního borovicového dřeva. Dokonale promyšlené posuvné dveře a šest zásuvek vytváří jedinečný design v interiéru. Díky posuvným dveřím můžete změnit celkový vzhled komody. Pokud dvířka přesunete na levou stranu, získáte tak otevřenou komodu pro vystavení krásných a oblíbených předmětů.

 Jednoduché řešení pro malé prostory s komodou Stylish bedroom 1

Druhou nádhernou novinkou je komoda Stylish bedroom, určená pro omezené podlahové plochy. Jednoduché tmavé hliníkové rukojeti skvěle doplní přirozený a teplý tón dubového dřeva. Dvě úzké a dvě široké zásuvky poskytnou dostatek prostoru pro uložení oblečení a doplňků. S výškou 101 cm a šířkou 68 cm tuto nádhernou komodu vměstnáte i do té nejmenší ložnice. Na závěrečné ošetření byl použit přírodní olej Livos, který je velmi známí po celém světě díky své vysoké ochraně nábytku před poškozením.

Stylová a jednoduchá komoda Industrial 3

Komoda Industrial 3, obohacená o tři zásuvky a dvě skříňky, která nabízí velký prostor pro ukládání potřeb. Nádherná přírodní malba smrkového dřeva je zdůrazněna ekologickým olejem, jenž celý tento kus nábytku chrání před drobným poškozením. Krásné, tmavé hliníkové lišty dodají nábytku nevšední design, který se hodí nejvíce do industriálního stylu. Industriální styl vypadá velmi dobře, pokud je praktikován v ložnici větších rozměrů či s vysokými stropy.

Tradiční rustik vždy zůstává nejobdivovanějším

Rustikální komoda o rozměrech 122x88 cm z řady Rustyk bude skvělým vybavením, ale i doplňkem pro každou tradiční ložnici. Komoda se šesti zásuvkami různých rozměrů získá dostatek úložného prostoru díky třem kompaktním zásuvkám a dalším třem zásuvkám pod nimi. Pro mimořádný vzhled je každá zásuvka opatřená kovovými úchytkami z tmavého kovu, které společně s voskovaným borovicovým dřevem vytvoří nádherný nábytek.