Ložnice v roce 2020 budou minimalistické, ale zároveň okouzlující a útulné. Co se týče lůžek, ty by měly být na pohled hřejivé a robustní. Také prostorné, světlé a nanejvýš pohodlné. Velkou výhodou je jejich přirozený vzhled, který jen tak v budoucích letech nezmizí. Pokud uvažujete o koupi lůžka v novém roce, máme pro vás takové, které budou sloužit mnoho let a zajistí vám kvalitní spánek nebo pohodlné lenošení. Nechejte se inspirovat čtyřmi lůžky pro nejen pro rok 2020.

Lůžko Dream Bedroom - Greta 180 x 200 cm 

Krásné lůžko s klasickými tvary, dokonale zapadá do moderního stylu ložnice v roce 2020. Je vyrobeno z masivního dubového dřeva, které vyniká převážně díky přírodnímu zrnu a prasklinám. Na čelo postele byly použité dvě pevné fošny, které spojují dřevěné, prohnuté latě. Nohy lůžka jsou originálně a důmyslně vyrobené z pravoúhlých dubových desek o tloušťce 10,5 centimetrů. Jestliže se bojíte rozklížení u lůžka, s postelí Greta můžete strach hodit za hlavu. Velmi promyšlená postel z řady Dream Bedroom, osloví každého člověka jakékoliv věku a i ty, kteří mají nepříliš velkou ložnici. Díky zabudovanému šuplíku, můžete mít o prádelník méně.  

Lůžko Stylish Bedroom - Tatiana 160 x 200 cm 

Velmi moderní a minimalistické lůžko, hodící se do industriálního, městského, ale i venkovského stylu - kombinuje masivní dubové dřevo a ocelové nohy. Tyto kombinace budou po celý rok velmi trendy a dokonale zapadnou do všech zmíněných stylů. První čeho si jistě všimnete, je robustní čelo, vyřezané z jednoho kusu dřeva, připomínající kmen stromu. Rám lůžka je vyroben ze silného dubového dřeva a podpora postele, tedy nohy, jsou rafinovaně vyrobené pomocí bukového dřeva a černé oceli. Mimo moderní vzhled a robustní materiály, má lůžko jednu nevídanou a velmi výhodnou vlastnost, a tou je výškové nastavení.     

Lůžko Natural 160 x 200 cm 

Krásné, jednoduché a velmi přirozené lůžko Natural, vyrobené taktéž z dubového dřeva, ošetřené ekologickým olejem. Díky vlastnostem oleje, se zvýraznila přírodní struktura dřeva. Jeho jednoduchý tvar, potěší svým vzhledem každou moderní ložnici. Lůžko můžete využít jak se světlými, tak i s tmavými zdmi. Doporučujeme zbylý nábytek kombinovat s nábytkem z kolekce Natural. Tato kolekce vyniká jedním originálním a funkčním prvkem, tím je možnost osvětlení v čelní desce. Za povšimnutí stojí i pískované dřevo, které zvýrazní přidané osvětlení. 

 

Lůžko Dream Bedroom - Laura 160 x 200 cm 

A jako poslední vám velice rádi představíme lůžko Laura z kolekce Dream Bedroom, vhodné pro malé i velké ložnice. Čelo lůžka je vyrobeno ze dvou masivních desek, spojené dřevěnými latěmi. Lze přidat šuplík či lůžko objednat bez něj a nechat vyniknout krásné a robustní nohy, na kterých je postelový rám upevněn. Jestliže máte rádi přírodní vzhled nábytku, pohodlí a moderní design, který nestárne, bude tento postelový rám dělaný jako na míru pro vás. Vhodný tedy do moderního interiéru situovaného do rustikálního, skandinávského, ale i městského stylu.

Užívejte si každou noc plnou kvalitního spánku, s ekologickým nábytkem a to bez bolesti zad. S lůžkem od firmy Seart budete jistě mile překvapeni nejen vzhledem, ale i životností a kvalitou, kterou si užijete tak dlouho, jak jen budete chtít.