Jak už jistě všichni víte a samotný název našeho eshopu napovídá, věnujeme se pouze nádhernému dřevěnému nábytku. Milujeme dřevo, a proto na našich stránkách nenajdete nic jiného, než poctivé a masivní dřevo. Jsme stoprocentně přesvědčeni, že nákup dřevěného nábytku bude dobrou volbou pro jakýkoli domov. Pokud si stále nejste jisti, přečtěte si tento článek a zjistěte hlavní a oblíbené důvody proč zvolit masiv.

 Ať je váš styl jakýkoli, dřevo vás vždy nadchne

Masivní nábytek nejenže vypadá půvabně, ale také dokáže přinést charakter do každé domácnosti. A co je nejúžasnější - existuje velká řada různých druhů dřeva, ze kterých můžete vybírat podle svého oblíbeného stylu. Každý z nich má odlišný vzhled. Například, dubové dřevo má nádhernou načervenalou barvu, které se vyznačuje svou specifickou přírodní malbou a může přidat pocit lehkosti a moderního designu do každé místnosti. Mezi velmi oblíbené patří dubová lůžka z řady Natural díky své vysoké životnosti a použitému materiálu, který je velmi odolný a pevný.

Jednoduchá péče je k nezaplacení

Dřevěný nábytek je dokonalým a věčným vybavením na celý život. Péče o něj je velmi jednoduchá. Snadno se čistí suchým hadříkem z mikrovlákna nebo prachovkou, čímž jednoduše nežádaný prach setřete. Abyste zamezili šíření prachu do ovzduší vaší domácnosti, nebojte se hadřík mírně navlhčit.  

Každý kus z naší nabídky dřevěného nábytku je ošetřený přírodním olejem, nebo voskem či barvou. Olej i vosk krásně zvýrazní kresbu dřeva. Můžete zde najít i nádhernou nevšední barvu, která materiál nepřekryje, ale zvýrazní. Jedná se o krásnou kolekci Country New, která vás jistě nadchne svým designem.

 Dřevo je spolehlivý parťák na celý život

Samozřejmě dřevěný nábytek je nákladnější na počáteční investici více než dřevotřískový nábytek, ale dobře zkonstruovaný nábytek ze dřeva je velice odolný a navržen tak, aby vydržel dlouhé desetiletí.

Prohlédněte si naši kolekci Strong, která je vyrobená s ohledem na moderní styl, jenž bude vypadat nádherně i za desetiletí. A to jen díky svému materiálu a jedinečnému přírodnímu vzhledu.

 Odolný a velmi pevný

Každý nábytek od Seart je navržen tak, aby byl odolný a pevný dlouhou řadu let. Každá námi nabízená komoda bude odeslána v sestaveném stavu, což znamená, že bude pevnější a odolnější, než když bude rozložená putovat až k zákazníkovi. Na veškeré zásuvky používáme kvalitní otevírací systém, abychom vytvořili trvanlivý, silný a vizuálně přitažlivý nábytek.

 Někdy připlatit za kvalitu stojí za to

Říkáte si, že masivní nábytek zvýší vaše počáteční investice? Ano, máte pravdu, ale zvýší se jen proto, protože kupujete nábytek profesionálně zpracovaný, z kvalitních materiálů a odolný. Některý nábytek vám z našeho eshopu bude odeslán v sestaveném stavu, což také velmi zvýší jeho životnost.

Prozkoumejte náš eshop podrobněji a přesvědčte se sami. Doufáme, že jsme vám v rozhodování jaký zvolit nábytek pomohli.