Mnoho lidí si ani neuvědomuje, jak moc může být konzolový stůl praktický pro domácnost. Většinou je tento stůl známý jako kus nábytku stojící na chodbě, ale my zde na Seart.cz si jako milující lidé poctivého dřevěného nábytku a funkčního nábytku myslíme, že by se konzolový stůl neměl omezovat pouze na jednu místnost v domě. Tento nejen krásný a místo šetřící stůl zapadá do malých prostorů, jako jsou chodby, ale také může být umístěn v domácí kanceláři a jiných místnostech. Jejich jedinečnou schopností je, přidat další povrch pro stolní lampičku, klíče nebo vázu s květinami, ale také nabídnout skryté úložiště.

Podívejte se, proč si myslíme, že každý domov potřebuje konzolový stůl.

Ideál pro chodbu

Chodba je ve většině případů úzká a malá, proto je také konzolový stůl dalším ideálním vybavením pro tuto místnost. Využít se dá na mnoho způsobů - třeba na dekoraci či na košík s klíčema. Navíc konzolové stolky dokáží zvýraznit vybraný styl a vytvořit kontaktní místo. Jednoduše řečeno, s tímto krásným a jednoduchým stolkem bude vaše chodba vypadat atraktivněji a ne jako zanedbaná místnost, kterou jen každý den projdete. Myslíme, že konzolový stůl bude vypadat nejlépe s promyšlenými doplňky, jako je zrcadlo, květinová tapeta a jiné.  

I jako bar jej můžete využít

Není potřeba mít nějaký vestavěný panel, když můžete dosáhnout stejné funkce pomocí konzolového stolku. S tímto odkládacím stolkem na vystavení mís či lahví s alkoholem, zkrášlíte vaši jídelnu a budete mít vše potřebné po ruce. Pro ochranu nábytku můžete pod lahve umístit krásné kovové podnosy, které nejen budou chránit nábytek, ale také budou vypadat společně se stolem dokonale.      

Pro domácí kancelář

I velmi malý a úzký prostor může být užitečný s krásným konzolovým stolem. Pomocí konzoly, jenž šetří prostor, dokážete zdvojnásobit místo a vytvořit tak skromný, ale reálný pracovní kout či prostor. Stůl můžete umístit jak do výklenku, tak k oknu či klidně ke zdi u lůžka. Abyste zajistili kompaktní místo, doporučujeme nad konzoly přivrtat police, kam lze umístit potřebné věci, jako jsou papíry jiné. 

Dělení jednoho prostoru

Jestliže máte velký, otevřený obytný prostor, zřejmě byste rádi nějaký kus nábytku, který vizuálně dokáže rozdělit místnost. Právě konzolový stůl je ideální pro vytvoření dvou odlišných oblastí. Zkuste stolek umístit za pohovku, která je postavená ne u zdi, ale uprostřed místnosti. Na konzoli za pohovkou můžete postavit z každé strany jednu decentní lampu, které nádherně osvětlí prostor a zároveň vizuálně oddělí místnosti. Nyní máte nejen oddělenou část obývacího pokoje, ale také úložný prostor navíc.