V moderním či tradičním stylu? Není problém!

Vybrali jsme pro vás několik top lůžek, které vás nadchnou svou vůní a nevšedním designem. Zapomeňte na levné lůžka, které jsou jedno jako druhé. Vyberte si postel, která bude nezávadná vašemu zdraví a také originální svým designem a ruční výrobou. Zajisté všichni víte, jak moc kvalita spánku ovlivní naše životy. K tomu, aby byl člověk šťastný, spokojený a zdraví, potřebuje kvalitní lůžko, jenž bude milovat.

Moderní styl s lůžkem Ostrowit 180

Rovné linie, strukturovaný vzhled a elegantní design je vložen do lůžka Ostrowit, které udělá radost a dokonale poslouží majitelům libujících si v moderním stylu. Moderní lůžko Ostrowit se řadí mezi velmi nízké lůžka, které budou ideální jak ve velkém, tak i v malém prostoru či podkrovním bytě. Krásná a jemná přírodní kresba dřeva ozdobí vaši ložnici a díky borovicovému dřevu, ze kterého je lůžko vyrobené, nádherně provoní nejen ložnici, ale celý váš interiér. Svoji barvu si lůžko získalo pomocí závěrečného ošetření, na které byl použitý přírodní olej. Skromnost, barva a jednoduchost postele vybízí k použití barevného či dokonce neobvyklého ložního prádla, které ukončí vzhled celé vaši ložnice. Jestliže vám rozměr tohoto lůžka nevyhovuje, nevadí, postel je nabízena v dalších dvou variantách.

Rustikální styl ložnice - Tradiční styl

Tradiční styl, který se dokáže snoubit s nadčasovým minimalismem? Přijde vám to jako nesmysl? Tak to vám tuto myšlenku musíme vyvrátit, protože právě lůžko Dobromir 180 takové je. Dokonale doplní rustikální styl ložnice, moderní vzhled a harmonii. Už jen pouhým okem můžete zahlédnout, že lůžko Dobromir je vytvořeno z masivní konstrukce, která je spolehlivá a vysoce stabilní. Přírodní materiály, jež byly na lůžko použité, zajistí mnohaleté a bezproblémové užívání. I lůžko Dobromir máte na výběr ze tří rozměrů.

Klasický design

Velmi oblíbený jednoduchý design lůžka Mieszko 180 zajistí vaší ložnici klasický vzhled. Pokud milujete kvalitní nábytek v tmavé barvě, vyrobený pouze z přírodních surovin, s Mieszko budete nadmíru spokojení. Vybrat lůžko, které vyzdobí vaši ložnici samo, není extra jednoduché, viďte?! Jestliže i vy nemáte rádi v místnosti, ve které odpočíváte velké množství dekorace, na kterou se jen práší a vy ji neustále musíte uklízet, doporučujeme vám popřemýšlet o lůžku Mieszko, které samo zvýrazní výzdobu svým šarmem a vám tak ušetří čas strávený nad zdlouhavým úklidem. Věříme, že váš ušetřený čas využijete k efektivnějším účelům. Postelový rám Mieszko s krásným vysokým čelem najdete v našem eshopu v rozměrech 140x200, 160x200 nebo 180x200 cm. Tyto rozměry zajisté vyhoví jak partnerům, dětem, tak i jednomu uživateli.

Elegantní design 

Lůžka v tmavé barvě nebudou tím pravým nábytkem ve vaší ložnici? Nevadí! Mezi top čtyřmi lůžky najdete i borovicové lůžko ve světlé barvě Vintage, které je elegantní a umístit jej můžete jak v moderně pojatém interiéru, tak i v tradičním. Robustní konstrukce lůžka Vintage působí skromně, ale díky silným trámům, jež byly na výrobu lůžka použity, zajistí dlouhodobé užívání bez úhony. Nespěte jako na trní, dopřejte si ničím nerušený a kvalitní spánek, který je velmi důležitý. Tento kus nábytku je vyrobený v rozměru 160x200 cm, vhodný jak pro páry, tak i pro jedince. Vytvořte ve vaší ložnici ekologické prostředí třeba s romantickou tématikou?