Nicméně, Rustikální design je velmi jednodušší a všestrannější, než se vám zdá. Níže se dozvíte, jak uspořádat rustikální ložnici vašich snů ve velmi jednoduchých krocích.

Dřevo a zase dřevo

Pravidlem číslo jedna a taky samozřejmostí je, vytvoření ložnice pomocí velkého množství dřeva. Tento materiál by se měl objevovat všude. Od trámu na stropě, postranních stolů až po noční stolky. Jestliže vaše místnost nabízí dřevěnou podlahu, máte výhodu a vaše ložnice bude okamžitým dojmem působit přirozeně. Z naší kolekce Rustyk, doporučujeme k tomuto kroku noční stolek rustyk 2, který oplývá svou jednoduchou elegancí a dokáže vytvořit dokonalý pár s jakýmkoliv lůžkem z této kolekce.

Zaostřete na lůžko

Každá postel, je třešničkou na dortu každé ložnice. Samozřejmě, jedná se o největší kus nábytku celé ložnice, takže je to přesně to, co upoutá každé oko. Nicméně, další věc, která dokonale podtrhne tento styl, je lůžko opodál krásného krbu s plápolajícím ohněm. Pokud je pro vás přestavba místnosti nereálná, je možné zakoupit dekorační krb obložený krásným kamením, které nádherně do tohoto vybavení zapadá. Vybrali jsme pro vás vhodné rustikální lůžko Dobromir 180, které je vyrobeno z masivního borovicového dřeva, ošetřené přírodním voskem v tmavé barvě. Nejenže se vám bude spát jako v bavlnce, ale investujete do kvalitního dřeva, jež vydrží po generace.

 

Za žádnou cenu nevybočujte z řady

Když oblékáte ložnici nový rustikální kabátek, myslete na to, že nábytek hraje nepostradatelnou roli. Dbejte na to, abyste nevybočovali z řady, ale stále se drželi elegantního a hřejivého nábytku. Nezapomínejte, že vaší představou není vytvoření minimalistického stylu a vzdušnosti, ale takového stylu, který zahřeje u srdce svou sílou přírody a zároveň půjde v čele s minulostí. Vhodné jsou velké a robustní kusy nábytku. Zejména masivní skříň, noční stolky a robustní postelový rám.

Vybrali jsme pro vás zbylé vybavení, které bude vytvářet ten nejpůvabnější Rustikální styl. Čtěte dále!

Borovicová šatní skříň Rustyk 105

Další kus nábytku v rustikálním stylu jsme pro vás vybrali masivní borovicovou skříň ošetřenou přírodním nezávadným voskem, vybavenou maximálním prostorem pro vaše osobní věci. Skříň obsahuje tyč na pověšení kabátů a jiného oblečení, polici a prostornou, hlubokou zásuvku.

Dřevěná komoda borovicová Rustyk 3/6

Jestliže vám prostory dovolují, vybrali jsme pro vás šestizásuvkovou komodu vyrobenou z masivního borovicového dřeva, ošetřenou přírodním voskem v tmavé barvě. Komoda se bude nádherně vyjímat u okna, ozdobená uměleckým dílem a nádherným kovovým svícnem.