Nákupy online? Běžný způsob nákupu jakéhokoliv zboží - ať už elektroniky, oblečení, domácích spotřebičů či dokonce potravin. Jedná se o nákup, kterému věříme, ale co taková matrace? Můžeme si koupit matraci online, aniž bychom museli obcházet kamenné obchody? Jistě že ano! A existuje několik dobrých důvodů, proč to vyzkoušet. Zde jsme připravili klady i zápory online nákupu matrací.

 Některé z výhod nákupu online:

  1. Pohodlnost především - Nákup matrace na Seart.cz  online je velmi jednoduchý a také přímočarý. Můžete svůj nákup uskutečnit jednoduše online a nemusíte dojíždět kilometry daleko nebo se tlačit mezi lidmi v obchodě. Nakoupíte kdy chcete, a navíc, se můžete rozmýšlet dlouhé hodiny.
  2. Snadnější rozpoznání materiálu matrace - Nákup matrace může být matoucí - existuje tolik druhů a velikostí, že si mnohdy nevíte rady. Jedna velká výhoda je, že při nákupu online nejenže znáte funkce matrace, ale také jejich složení, které jsou v našem eshopu vypsané.
  3. Můžete si ji vrátit - Myslíme si, že si svoji matraci zamilujete, ale pokud se stane, že vám z nějakého důvodu nepasuje, můžete ji jednoduše do 14ti dnů vrátit. K tomu vám ještě dokonce nabízíme dvouletou záruku na vámi vybranou matraci.

Pokud zakoupíte matraci online, měli byste na ni strávit alespoň 30 nocí, aby si vaše tělo zvyklo.

  1. Doručení - Veškeré naše matrace vám doručíme úplně zdarma prostřednictvím naší kurýrní služby. Tato služba je velmi odlišná v tom, že přepravce zajistí bezpečné a kvalitní doručení nepoškozeného zboží až k vašim dveřím. Což u některých prodejců v kamenném obchodě není možné. 

Nevýhody nákupu matrací online:

Nevýhod zde moc nenajdete, snad jen to, že nemůžete pokládat prodejci přímé otázky, které se týkají produktu. Na druhé straně máte mnoho informací o produktu online a jistě najdete ty, které vás zajímají. Na Seart.cz jsme pro vás každý den v týdnu od 8:00 do 16:00 hodin, abychom vám sdělili veškeré potřebné informace o produktech, které potřebujete znát. Neváhejte nás kontaktovat v případě nejasností.