Dřevěné vitríny v interiéru vypadají skvostně a zajistí tak další kuchyňské úložiště a dokonale vyzdobí váš interiér. Mnozí z nás považují vitríny či kredence za tradiční kus nábytku, který si spojují s vybavením našich babiček, ale mylně. Tento typ skříní se úžasně hodí i do současného stylu. Vitríny jsou totiž stejně univerzální, jako džíny a bíle tričko. Nyní vám představíme několik populárních vitrín vhodných ke každému stylu.

Jaké výhody obnáší zakoupení dřevěné vitríny nebo kredence

Zakoupením jedné z našich vitrín - kredence zajistíte interiéru praktické uložení vašich oblíbených potřeb či dekorací - můžete totiž pouhým mrknutím oka vidět, jaké máte jídelní soupravy a jiné, aniž byste museli vše schovávat za dřevěná dvířka. Vitríny i kredence jsou nepřehlédnutelným kusem nábytku, který se stane ústředním bodem a bude oplývat svým charakterem. K ošetření všech našich vitrín byly použity ekologické produkty nezávadné vašemu zdraví i životnímu prostředí.

Borovicový kredenc

Rustikální kredenc tmavě hnědé barvy, doplní nádherný dotek smysluplnosti vaší jídelně či kuchyni. Tento krásný kredenc je obohacen o ocelové kování, které vypadá dokonale ve spojitosti s borovicovým dřevem a jeho přírodní texturou. Součástí horní části kredence jsou dvě skříňky po stranách, do kterých lze vložit například kávové hrnky s podšálky či misky a jiné decentnější nádobí. Uprostřed najdete polici, která je jako stvořená pro vystavení talířů nejlépe ve dvou barvách. Spodní část nabízí dvě skříňky a tři zásuvky. Díky použitému robustnímu dřevu nemusíte mít strach, že kredenc pod tíhou nádobí nevydrží. Je navržen tak, aby odolával zátěži a stroji času. Do postranních skříněk můžete bez obav vložit hrnce či těžké míse.

Smrková vitrína

Nádherná všestranná vitrína z kolekce Industrial je inspirovaná průmyslovým - městským stylem, který nejenže dokonale zapadá do moderní jídelny, ale i do té tradiční. Kov a masivní dřevo je úžasnou a všestrannou kombinací, kterou lze velmi jednoduše kombinovat s ostatním dřevěným nábytkem ve světlé barvě. Vybrali jsme pro vás vitrínu Industrial 3, kterou můžete umístit jak do kuchyně, jídelny nebo dokonce s ní můžete oddělit prostor mezi kuchyní a obývacím pokojem. Pro změnu si někteří oblíbili vitríny jako minibar. Do horní části vitríny lze uložit sklenice a do spodní části za dvířka lahve s oblíbeným destilátem.

Smrková vitrína

Pokud jste se stále nevzhlédli v žádné vitríně z toho důvodu, že upřednostňujete nadčasový styl i design celého interiéru, zajisté pro vás bude ideální volbou smrková vitrína Sara 1.

Vitrína je vysoká 195 centimetrů, široká 110 centimetrů, obohacená o skleněné dlouhé dvířka. Celý kus nábytku je ošetřený přírodním olejem v barvě medu. Spodní část vitríny je vybavena prostornou zásuvkou. Dokonalý nábytek hodící se jak do obývacího pokoje jako knihovna, tak i do jídelny pro dekorační nádobí. Pokud tento styl nábytku bude pro vás ideální, vyhovují vám geometrické linie a jednoduchost, ale hodil by se vám spíše bílý kus nábytku, tak i takovou možnost pro vás v nabídce máme. Vitrínu Sara 1, můžete mít v nádherném a elegantním bílém laku.

Smrková vitrína 2

I na menší prostory nesmíme zapomínat. Věděli jste, že nemusíte krásné vitríny obdivovat pouze v časopisech a na internetu? I když máte velmi malé prostory, máme pro vás řešení. Obdivuhodná vitrína Sara 2, bude dokonalou dekorací a úložným prostorem v malých bytech, kde chybí velká jídelna.

Vitrína je vyrobená z masivního smrkového dřeva, ošetřená přírodním olejem v barvě medu. Závěrečné ošetření je čistě přírodní, takže se nemusíte bát do vitríny vložit například koš s čerstvým ovocem.

Nepotřebujete vitrínu do kuchyně na sety s nádobím ani na košík s ovocem? Zkuste tedy tento nábytek umístit v obývacím pokoji vedle vašeho televizoru a zaručeně budete spokojeni.