Potřebujete další úložné prostory ve formě komody pro vaši jídelnu, ložnici nebo obývací pokoj? Na Seart.cz najdete stylové i tradiční zásuvkové skříně, které budou odpovídat vašemu stávajícímu vybavení. Prohlédněte si našich TOP pět komod a vyřešte vaše skladovací dilema s jednou z našich skříní.

SMRKOVÁ KOMODA SARA

Jednoduchá, ale přitom plná šarmu zásuvková skříň s bílou povrchovou úpravou, vyrobená z masivního smrkového dřeva. Tato nádherná šestizásuvková komoda s dvěma skříňkami potěší milovníky minimalismu i skandinávského stylu. Díky její jednoduchosti, může být umístěna do obývacího pokoje, ale i do ložnice. Praktický kus nábytku, který ušetří váš prostor i vaše finance. Další výhodou je její nadčasový design, patřičná elegance, masivní dřevo prvotřídní kvality a velmi decentní kovové úchytky, které dodávají celku skromnost a útulnost. Povrchová úprava zajistí snadnou údržbu a bezproblémové užívání. Nyní bude stačit umístit krásnou rostlinu a přidat několik jednoduchých dekorací, které se budou dokonale vyjímat na komodě Sara 8.

BOROVICOVÁ KOMODA STRONG 4

Nádherná borovicová komoda Strong 4 vyrobená z masivního dřeva nadchne každého příznivce kvalitního a ekologického nábytku, vhodný pro nadčasový tradiční styl, ale i do moderního interiéru. Kombinace tmavého dřeva a černých robustních rukojetí děla z této komody atraktivní kombinace. Komoda Strong 4 je ošetřena ekologickým olejem, což znamená, že jej můžete využít i v blízkosti malých dětí - je totiž zdravotně nezávadný. Díky přírodní struktuře a teplé barvě může být komoda umístěna do jakékoliv části domu.

SMRKOVÁ KOMODA SARA 5

Smrková komoda Sara 5 bohatého vzhledu v sobě ukrývá dvě zásuvky a dvě skříňky s policemi, které lze uplatnit v jídelně, ložnici a obývacím pokoji. Tato prostorná komoda skvěle zapadá do jídelních prostorů jako příborník. Jestliže máte malou kuchyň a kuchyňské náčiní ukládáte, kde se dá, komoda Sara 5 bude skvělým řešením a praktickým ukládáním například pro příbory a jídelní sety, které najdou své pohodlné místo za dvířky této skříně. Jestliže vám naopak chybí ukládání pro ložní prádlo, nebo chcete netradiční televizní stolek, bez obav jej můžete využít k jakýmkoliv potřebám. Komoda je vyrobena z vysoce kvalitního a masivního dřeva, tudíž se nemusíte bát, že se například pod vaším televizorem bude ničit.

JEDLOVÁ KOMODA JAGNA 1

Dechberoucí komoda vyrobená z jedlového dřeva potěší každého pravého chataře či horala. Tradiční interiér se rozzáří pod palcem této hřejivé pětizásuvkové komody. Propracovaný design, ekologie a kvalita, bude pro nadcházející roky nejvíce poptávaná a obdivovaná. Masivní konstrukce s tvarovaným nožním podstavcem, vyřezávanými vzory a kovovými úchytkami ve tvaru srdce dodávají komodě a celé místnosti krásu a neutuchající vzhled. Komoda Jagna byla ručně zhotovena a ošetřena nezávadným ekologickým olejem.

BOROVICOVA KOMODA STRONG 5

Poslední top komodou a našim velkým favoritem se stala komoda Strong 5, která uspokojí i náročné zákazníky. Nepřehlédnutelný kontrast barev černých rukojetí a teplého barevného tónu, je pozoruhodným pomocníkem v interiéru. Kam jej lze uložit? Na chodbu, do ložnice nebo do obývacího pokoje. Komoda je vyrobena z masivního borovicového dřeva, sestavena tak, aby zvládla i nejvíce frekventované místnosti ve vašem domově.