dubova-loznice

ČÍM SE VYZNAČUJE STYL URBAN FOREST?

Urban Forest zahrnuje vytvoření jakési džungle z živých rostlin v interiéru. Je elegantní. V těchto interiérech se objevují barvy přírody, tedy bílá, šedá, černá a hnědá, a především různé odstíny zelené, které dodávají prostoru lehce chladný, ale elegantní vzhled. Interiérový design Urban Forest miluje dřevo ve všech jeho podobách, a proto zde najdeme dřevěné podlahy ve světlých i tmavších odstínech, dřevěné latě na stěnách, dřevěné posuvné dveře, které otevírají prostor, dřevěné schody, dřevěné desky, parapety a okna a samozřejmě dřevěný nábytek do ložnice, obývacího pokoje nebo kuchyně. Les je neodmyslitelně spjat se dřevem, vegetací a přírodními materiály, a proto budou základními stavebními kameny interiérů ve stylu Urban Forest.

PROČ SI DO INTERIÉRU VYBRAT DUBOVÝ NÁBYTEK?

Dub, často označovaný jako věčný strom, je mimořádně odolné dřevo, a proto může dubový nábytek vydržet mnoho let nebo dokonce staletí. Přestože se toto dřevo kvůli své tvrdosti a nízké tvárnosti špatně opracovává, právě díky těmto vlastnostem je nábytek z dubového masivu mimořádně odolný proti poškození, promáčknutí a poškrábání a je symbolem nezničitelnosti. Dubový nábytek navíc rok od roku získává na ušlechtilosti a hloubce barev, a proto se jedná o luxusní nábytek, který je na trhu s nábytkem nejvíce ceněn. Dubový nábytek se skvěle hodí do každého interiéru - nejen do stylu Urban Forest, ale i do boho, klasického, moderního, minimalistického, glamour, industriálního nebo rustikálního. Přirozená barva dubu se pohybuje od žlutohnědé až po tmavě hnědé odstíny a díky jeho náchylnosti k zabarvení si můžeme pořídit dřevěný dubový nábytek téměř v jakékoliv barvě, nebo dokonce v bílé. Dubový nábytek je také synonymem elegance a prestiže, protože reprezentuje společenské postavení svých majitelů, a přestože je drahý, mnoho lidí ho považuje za investici. Jsou to ty, které s přibývajícími léty získávají větší vznešenost a ušlechtilost než nový nábytek.

postel-urban-forest

DŘEVĚNÝ NÁBYTEK DO LOŽNICE VE STYLU URBAN FOREST

Ložnice ve stylu Urban Forest se vyznačuje nepopiratelnou elegancí. Tlumené barvy stěn, množství zelených rostlin a především dřevěný nábytek v ložnici vytvářejí lesní atmosféru, která nám umožňuje relaxovat a uklidnit se. Dřevěné postele z dubového dřeva jsou především velmi trvanlivé a odolné vůči času. Nová řada dubových postelí představuje několik různých variant jedinečného nábytku, který osloví všechny milovníky výjimečné elegance, špičkové kvality výrobků a inovativního designu. Dřevěné postele jsou vyrobeny z masivních trámů s viditelnými suky a zrny a četnými prasklinami, které jim dodávají jedinečný charakter a zároveň svědčí o jejich přírodním původu. Kusy byly vytvořeny z nejkvalitnějšího dubového dřeva s velkým důrazem na detail. Tento výjimečný nábytek do ložnice je k dispozici s masivním dřevěným podhlavníkem, který ochrání stěnu před znečištěním a poskytne pohodlí a stabilitu vašim zádům při promítání filmů nebo večerním čtení. Na druhou stranu pro ty, kteří ocení pohodlné řešení, jsou k dispozici také dřevěné postele s čalouněným podhlavníkem v různých barevných variantách. Tento dřevěný nábytek se bude skvěle vyjímat na šedé, antracitové, černé nebo lahvově zelené stěně, ale také na nástěnné malbě zobrazující různé tváře lesního porostu.

noční-stolek-urban-forest

Aby byla naše ložnice útulná a pohodlná, ale zároveň funkční, je nutné do ní vložit dřevěné komody. Dubový nábytek z nové kolekce jsou masivní, vysoce kvalitní kusy, které stejně jako dřevěné postele prezentují přirozené barvy dřeva a bohatou kresbu a suky. Viditelné praskliny dodávají nábytku přirozenost a jakousi divokost, a přestože působí nenápadně, byl vyroben s důrazem na nejmenší detaily, což z něj činí prvotřídní nábytek. Dřevěné komody jsou také ideálním místem pro vystavení květin, které v ložnici ve stylu Urban Forest nemohou chybět. Pokud jde o výběr samotných květin, zvolte vysoké palmy a oblíbené monstery, nutně v dřevěných květináčích nebo keramických obalech. Dokonalým doplňkem stylu Urban Forest je zrcadlo v dřevěném rámu naproti posteli, které podtrhuje elegantní rozměr nábytku. Dřevěné latě budou skvěle vypadat také v dubovém záhonu. Naopak na podlahu můžeme umístit koberec v lahvově zelené, tmavě modré nebo béžové barvě.

Interiéry ve stylu městského lesa nám pomáhají odpočinout si od ruchu velkoměst a přenést se do relaxační atmosféry divokého lesa. Tento styl miluje barvy lesa, jako je hnědá, černá, tmavě modrá a zelená, a také vše dřevěné. Ideální volbou proto bude ušlechtilý, odolný a elegantní dubový nábytek, jako jsou dřevěné postele a dřevěné komody, který nám umožní vytvořit prostor, který je chladný, ale útulný, přírodní, ale plný elegance a prestiže. Právě takový dřevěný nábytek do ložnice obklopený vzrostlými rostlinami v květináčích se postará o náš zdravý spánek, uklidní nás a vytvoří nám vlastní lesní útočiště i v tom největším městě.