Truhly mohou plnit svou nepostradatelnou funkci v jakékoliv domácnosti, aniž by vaše finance musely dosahovat závratných výšin.

Výhody dřevěné truhly

Nejenže je tento typ nábytku plně funkční a spolehlivý, ale díky jeho použitému materiálu je odolný a robustní, tudíž není náchylný k poškození. Což znamená, že předměty které v uvnitř ukryjete, zůstanou nedotčené po dlouhá léta. Samozřejmostí je tedy dobrá péče o samotnou truhlu. Nebude tedy vhodné dřevěný nábytek vystavovat nadměrné vlhkosti či jej umísťovat přímo před radiátory.

V dávných dobách byly dřevěné truhly k dostání jen ve velmi omezených barvách a stylech. V dnešní rozrůstající se době najdete více možností a více dekorativních vzorů. Jestliže jste nahlédli do nějakého současného časopisu, jistě jste si všimli, že truhly se pomalu stávají všudypřítomnými součástmi interiéru, které nenajdeme pouze v ložnici, ale i v obývacím pokoji.

Jak mohu truhlu využít?

Máme pro vás tři možnosti, jak tyto dřevěné truhly využít v současném interiéru:

1. První možností bude uložení v ložnici. V této místnosti se truhly nejčastěji umisťují u spodní části postele a jsou tedy využívané k uložení přikrývek, ložního prádla nebo dokonce společenského oblečení. Díky víku, budou vaše potřeby udržovány v čistotě.

2. Jako druhý způsob může být truhla využita jako box pro hračky. Vzhledem k tomu, že se tedy jedná o kvalitní a robustní nábytek, nemusíte mít obavy z možného zničení. Kvalitní dřevo vydrží nepopsatelně dlouho oproti plastovým boxům. Což může znamenat další kus nábytku, který se může dědit po generace.

3. Posledním a to třetím využitím vám může truhla pomoci uschovat nepotřebné věci ve vašem obývacím pokoji a na vrchol truhly můžete umístit vázu nádherných vonících květin.

Níže najdete truhle hodící se ke každému výše uvedenému způsobu využití

Borovicová truhla Rustyk

Nestárnoucí a úctyhodný Rustikální styl hodící se do každého interiéru vybaveného pomocí masivního nábytku. Využití této truhly je velmi všestranné, proto je možné ji uložit jak v obývacím pokoji, dětském pokoji, tak i ložnici. Vybraná truhla Rustyk o šířce 95 centimetrů a výšce 51 centimetrů, je vyrobená z masivního borovicového dřeva, ošetřena přírodním olejem.

Jedlová truhla Jagna

Masivní jedlová truhla hodící se zejména na chatu či chalupu, díky své robustní konstrukci a vyřezávaným detailům. Tato truhla není pouhým kusem nábytku, který bude stát v místnosti v koutě, ale je to nábytek, jenž dokáže zvýraznit charakter a styl celé místnosti.

Na truhlu bylo při výrobě použito jedlové dřevo, které truhláři s mnohaletými zkušenosti ručně zhotovili a vyřezali. Tento kus nábytku je originální, což znamená, že nikdy nenajdete totožný kus.