Jídelna je nepostradatelná místnost v domácnosti, kde se ukotvují rodinné vztahy, a vzkvétá přátelství. Zajisté si každý z vás z dětství odnáší vzpomínku na nedělní oběd od babičky a na neuvěřitelnou vůni dřeva a přírodní strukturu materiálu stolu pod vašima rukama. Tyto čtyři top jídelní stoly vyhovují řadě stylů, které mohou být umístěny v tradiční, venkovské či moderní jídelně. Přízně našich zákazníků se velmi vážíme, proto dbáme na to, abyste našli perfektní stůl. Který se stane ústředním bodem každé rodinné události.

Smrkový stůl Industrial 1

Smrkový stůl z kolekce Industrial upevní každý moderní styl. Tento jídelní stůl se může pyšnit vysokou stabilitou a kvalitou. Na výrobu horní části bylo použito smrkové dřevo, které je ošetřeno přírodním voskem medové barvy. Tmavé kovové nohy zaujmou svým tvarem a umožní lehkou kombinovatelnost celého stylu. Stůl se hodí převážně do moderních interiérů, kde svou robustností a designem, dokáže upoutat veškerou pozornost.

Jedlový stůl Jagna 1

Nádherný klasický stůl, který bude skvělou volbou pro lidi milující tradiční styl. Nemluvíme pouze o obyčejném designu, který vyšperkuje pár dřevěných kousků. Tento stůl je dokonalým společníkem pro hřejivý pocit plný charakteru, u kterého se vaši přátelé či rodina budou cítit velmi příjemně. Stůl o šířce dva metry nabízí prostor až pro osm lidí. Na výrobu tohoto kusu nábytku bylo použito jedlové dřevo, ošetřené přírodním olejem. Masivní konstrukce a její tvar zajistí mnohaleté užívání bez rozklížení či poničení.

Borovicový stůl Rustik 1

Jistě znáte staré pořekadlo, v jednoduchosti je síla. A to je opravdu síla! Kolekce Rustik nabízí nádherný klasický stůl, obdélníkového tvaru, který potěší lidi milující moderní rustikální styl. Nohy o šířce 9,9 centimetrů zajistí stabilitu, ale nejen to. Jestliže je váš jídelní prostor malého rozměru, stůl Rustik 1 díky svému jednoduchému designu, opticky zvětší vaše okolí. Pokud neplánujete zařizovat jídelnu pomocí rustiku, ale hledáte tmavý, jednoduchý a ve vysoké kvalitě stůl, který se vám po každodenním užívání nerozklíží, tak právě stůl Rustik 1 vyrobený z masivní borovice, ošetřený přírodním olejem, bude vynikající volbou.

Borovicový jídelní stůl Vintage

Také obdivujete sílu jednoduchosti, která bude vždy o krok napřed? Stůl Vintage má dokonalý design, který lze kombinovat s moderním interiérem, tradičním, chalupářským, minimalistickým či s jakým se vám zlíbí. Stůl Vintage je tradičního obdélníkového tvaru, jenž dokáže zajistit každé místnosti plnohodnotný pocit a zajímavý vzhled. Díky lehké kombinovatelnosti můžete míchat dřevěné doplňky, skleněné, ale i plastové. Na výrobu bylo použito borovicové dřevo, ošetřené přírodním voskem.