Menu
INFOLINKA: +420 466 566 960

Váš košík je prázdný.

Minimalistické, loftové nebo industriální háky

 
 
2

Věšákové háky patří do každé místnosti

Zdá se vám, že na stylu či použitém materiálu věšákových háků nezáleží? Nenechte se mýlit! O celkovém interiéru rozhodují právě takové drobnosti jako “neviditelné” háky. Pokud vyberete do rustikálně zařízeného prostoru moderní věšákové háky, všimne si jich každý. A pokud do toho samého prostoru zvolíte stylové háky s detailním zpracováním, také si jich všimne každý. Tak v jakém případě chcete vidět svůj domov? 

Praktičnost se věšákovým hákům nedá upřít! Své uplatnění najdou na chodbě, v kuchyni, ve špízi i skládku, stejně tak v koupelně či ložnici. Zavěsit se totiž dá téměř vše a rázem prostor vypadá uklizenější. A to je sen snad každého, ne? 

Jak vybrat ty správné věšákové háky?

Věšákové háky vybírejte nejen podle stylu. Při výběru vám může pomoci i velikost – při předpokladu, že na věšák budou patřit zimní kabáty či klobouky, či počet háků a jejich možnost otáčení. Takovou funkci oceníte především v chodbě početné domácnosti, kdy se během ročních období střídá i počet svršků, které je třeba uklidit. 

Volit můžete i podle tloušťky věšákového háku. Do menších prostor, například do spíží či kuchyně na zavěšení utěrek a zástěr vám budou stačit menší a subtilnější háky. Ty skvěle poslouží, zapadnou do rustikálního stylu kuchyně ale nebudou zbytečně strhávat pozornost ve chvíli, kdy se mají hosté soustředit zcela na něco jiného. 

Vybrat věšákové háky z naší nabídky SEART.cz vám jistě pár minut zabere. Najdete u nás totiž opravdu širokou nabídku zdobených, jednoduchých, mohutných i subtilních věšákových háků všech druhů. Dejte si dostatek času a nespěchejte.

Materiály na věšákové háky

Věšákové háky z litiny, které nabízíme, patří k těm nejodolnějším. Materiál je zvolen tak, aby odolával nejen velké zátěži, ale i zubu času, který se do jiných materiálů může snadno opřít. Litina je navíc vhodná i na jemné zdobení věšákových háků. U dekorativnějších produktů můžete najít i keramické doplňky, které přináší barevnost. 

Díky odolným materiálům si můžete být jisti, že i jemné točité věšákové háky unesou tíhu velkého zimního kabátu. Háky nejrůznějších stylů – rustikální, jednoduché, městské, historické, vintage i speciální například se zvířecí hlavou či pro milovníky vín vás nadchnou!

Věšákové háky od výrobce SEART.cz

V SEART.cz se jako výrobci zaměřujeme na zpracování masivního dřeva a oceli v kvalitní nábytek a doplňky. Právě díky práci s těmito přírodními materiály jsme otevřeli další potenciál na trhu a to s věšákovými háky a dalšími doplňky a drobnosti z kovů, litiny či oceli. Chtěli jsme, aby si naši zákazníci mohli vybrat vše v jednom stylu na jednom místě a u osvědčeného výrobce. Nakupujte naše výrobky přímo u nás a ušetřete čas i peníze. Věšákové háky z litiny jsou v té nejvyšší kvalitě jak materiálu, tak i zpracování. Jako odborníci víme, jak s materiály pracovat a díky tomu je můžeme zdobit jemnými motivy a zároveň zabezpečit tu nejvyšší možnou nosnost i u tenkých věšáků. Spolehněte se na SEART a vybírejte tam, kde můžete vybrat vše do domácnosti.