Menu
INFOLINKA: +420 466 566 960

Váš košík je prázdný.

Steel wood

Kolekce STEEL WOOD je jemnější varianta kolekce Factory. V této kolekci jsme se snažili zkombinovat přírodu s moderním designem, a doplnit minulou kolekci o další prvky. Charakteristické pro výrobky z této řady je precizně zpracované dřevo v kombinaci s ocelovým rámem a detaily. Při výrobě této kolekce nás inspirovala krása přírody a surového borového dřeva a nadčasovost tohoto materiálu, navíc v kombinaci s kovem tvoří perfektní spojení, které je do bytů laděných v industriálním stylu perfektní volbou.

Borovicový nábytek je velmi populární a žádaný díky svým vlastnostem jako je odolnost a atraktivní vzhled i my jsme si těchto vlastností vědomi, takže se snažíme při zpracování dřeva co nejméně narušit jeho strukturu a vlastnosti. Dřevo použité v této kolekci je natíráno ekologickými nátěry, které nenarušují a neznehodnocují vzled dřeva a jeho strukturu a kresbu. Použité kovové prvky jsou vyrobeny z prvotřídní oceli upravené tak, aby působili, jako by na tomto světě byly již pěknou řádku let. To samé platí pro dřevo, proto se na něm mohou i vykytovat drobné rýhy a oděrky, či barevné nerovnosti, to vše je ale prováděno s úmyslem a dodává to nábytku na originalitě, nábytek je navíc vyráběn ručně, takže každý kousek se od sebe trochu liší a je tím pádem jedinečný.

 
 

Kolekce se zaměřuje především na komody a knihovny, které jsou zde nabízeny v různých velikostech a typech, ale také nabízíme konferenční stolky, nebo překrásný a jedinečný bar a barové stoličky. Tato kolekce se totiž perfektně hodí jak do interiéru Vašeho bytu, který plánujete v industriálním či rustikálním stylu a toužíte po jedinečném nábytku do Vašeho obývacího pokoje či pracovny, tak také tento nábytek skvěle poslouží v prostředí kaváren či barů nebo originálních prodejnách všeho druhu. Sami se můžete přesvědčit o tom, že tento nábytek Vás nezklame, ať už ho umístíte kamkoliv, díky kvalitnímu zpracování vydrží roky a bude stále vypadat skvěle, dřevo, které zestárne je pořád krásné a jedinečné a má pořád skvělé vlastnosti.

Pokud toužíte po originálním nábytku, tak nábytek z naší kolekce je přesně to pravé, máte jedinečnou možnost vychutnávat si pohled na Váš vysněný nábytek v industriálním stylu každý den. Ručně vyrobený nábytek z kolekce Steel wood byl opatřen ekologickým nátěrem a je jedinečný pro své vlastnosti a vzhled. Kolekce Steel Wood je jako všechny naše ostatní kolekce zcela bezpečná a dbali jsme na to, aby při jejím používání nepřišel nikdo k úrazu, všechny hrany a sváry byly pečlivě zahlazeny a obroušeny, tak aby byla zajištěna stoprocentní bezpečnost.