Menu
INFOLINKA: +420 466 566 960

Váš košík je prázdný.

BLOG - Seart.cz - Novinky a zajímavosti


RUSTIKÁLNÍ LOŽNICE

Ložnice je v mnoha ohledech jedinečný interiér - je to naše intimní útočiště, často skryté před zraky hostů, kde odpočíváme a spíme, ale také se oddáváme četbě nebo jiným požitkům. Není divu, že chceme, aby byla co nejpohodlnější a nejútulnější, a právě taková je rustikální ložnice - plná idylické atmosféry a domácího útulna, které v jiných interiérových stylech nenajdete. Zde najdete masivní a poněkud neohrabaný, ale vždy příjemně působící rustikální nábytek, jako jsou honosné rustikální postele, rustikální noční stolky, prostorné a funkční rustikální skříně a rustikální komody, přírodní materiály, které mají pozitivní vliv na naši pohodu, a spoustu příjemných látek a stylových dekorací.

Čti více

URBAN JANGLE - INTERIÉRY PLNÉ ŽIVÝCH ROSTLIN

Rychlé životní tempo, neustálý stres a omezený kontakt s přírodou nás nutí ji stále více postrádat. Proto je v poslední době velmi populárním trendem v interiérech Urban Jungle, tedy interiérové aranžmá plné živých rostlin. Květiny v ložnici jsou také nejlepším způsobem, jak zajistit příjemný prostor pro spánek a odpočinek, protože zvyšují vlhkost vzduchu a některé ho dokonce čistí. Pouhý pohled na ně nás zase uklidní a zklidní. Přírodní dřevěné komody, dřevěné knihovny a dřevěné police, stejně jako ekologická dřevěná postel, budou také nejlepším prostředím pro květiny. Zjistěte, jak pomocí dřevěného nábytku a drobných doplňků krásně vystavit květiny v ložnici.

Čti více

4 nejlepší lůžka pro rok 2020

A je to tu! Opět nový rok, který sebou přináší další novinky v interiérech. Tentokrát jsme se zaměřili na lůžka. Která budou top pro rok 2020? A které je jako stvořené pro vás? Inspirujte se.

Čti více

Koupit či nekoupit matraci online?

Ty dlouhé fronty u pokladen, spoustu lidí, kteří vozíky přejíždějí nohy ostatním. A spoustu jiných věcí, které by vám mohly být nepohodlné. Proč se jim jednoduše nevyhnout a nenakupovat online?  

Čti více

Jak míchat dřevěný nábytek v interiéru? Žádné složitosti zde nehledejte!

Dnům, kdy se doporučovaly kupovat pouze totožné sady nábytku už naštěstí odzvonilo. Nyní máte velké možnosti, které můžete využít a míchat nejen různé styly, ale i barvy, textury a navrhnout tak domov, který ohromí každého kdo do něj vejde. 

Čti více

Jednoduchost! Aktuální trend interiéru

Zařizujete nový byt či dům? Nebo vás jen nebaví váš starý styl? Proč jej tedy nemít podle nynějšího módního stylu, který je ke všemu velmi jednoduchý?

Čti více

Nenechte vaše interiérové dveře bez povšimnutí! Ty pravé vás v interiéru očarují

O dveřích se často nemluví a to především o těch interiérových. Jenže to je velká škoda, protože dveře, například v obývacím pokoji dokáží velké věci. Zdá se vám to nemožné? Přesvědčte se sami!

Čti více

Každý domov by měl mít konzolový stůl! A víte proč?

Další méně používaný nábytek, který dokáže vytvořit nejen nádherný design v domácnosti, ale i mnohem více. Jste zvědaví, co takový decentní stůl dokáže? 

Čti více

Vybavení pro jídelnu, které se dědí po generace!

Vybíráte nábytek pro jídelnu? Jenže jste jako na trní z velkého množství stolů, židlí a ostatních kusů? Které bude to pravé, a které nemusíte po pár letech měnit? Čtěte dále!

Čti více

Top borovicová lůžka nejen pro rok 2019

Milujete vůni borovice? My také! A proto vám nabízíme borovicová lůžka různých stylů, ze kterých si vybere každý zákazník.

Čti více