Chystáte se k nákupu nového lůžka? Ale nejste si jistí, jaké pro vás bude ideální? Žádné obavy, jsme tu pro vás, abychom vám poradili. Níže jsme pro vás připravili seznam lůžek a jejich vlastnosti, ze kterých si zajisté vyberete. Ale ze všeho nejdříve si přečtěte několik důležitých faktů, před samotným výběrem.

Několik faktů, před samotným výběrem

Mějte na mysli, že lůžko je jedním z nejdůležitějších kusů nábytku ve vašem domě. V ložnici trávíte celou svoji jednu třetinu života, proto je samozřejmě důležité vybrat správnou matraci, ale nesmíte zapomínat, že lůžko hraje mnohem větší roli pro kvalitní spánek. Kvalitní lůžko nejenže vydrží věčně a lépe se vyspíte, ale také dokáže prodloužit životnost vaší matrace.

 Je velmi nelehké rozhodnout se pro správnou postel. Tato obtížnost při rozhodování je způsobená tím, že dnešním trhem proudí tisíce různých typů lůžek. Což znamená, že je velice nutné zvážit několik faktorů, jako je velikost a rozměry, stejně tak jako materiál. Nyní se podívejte na náš výběr nejlepších dřevěných lůžek.

Borovicová postel - Dobromir 140

 Lůžko Dobromir je vyrobeno z prvotřídního a masivního dřeva, které má velmi úctyhodnou životnost. Dobromir 140 pochází z kolekce Rustik, tudíž se bude dokonale vyjímat v tomhle nádherném tématu. Jestliže jste rozhodnutí pro jiné téma, doporučujeme se pro ostatní vybavení držet stejné povrchové úpravy. Lůžko je vyrobeno se smyslem pro detail a nadčasovost. Jeho nádherný vzhled může zdobit vaši ložnici po dlouhá léta a nikdy nenastane okamžik, kdy vzhled toho lůžka zestárne a vyjde z módy. Naopak, dřevěné postele jsou a budou pro další dlouhá léta neodmyslitelnou součástí každého interiéru. Dobromir 140 je nabízen v rozměrech 140x200 centimetrů.

Borovicová postel vintage

Nezapomínejme na naše nejmenší. Jestliže hledáte kvalitní lůžko pro vaše dítě, postelový rám vintage vyrobený z masivní borovice, bude jedničkou mezi všemi lůžky. Děti do šesti let milují postele s nějakými tématy, jako jsou kočáry, auta a jiné. Ale co poté? Hledáte-li rostoucí a nadčasové lůžko, které dítěti vydrží až do dospělosti, postel vintage vám tyto podmínky může nabídnout. Lůžko můžete s vývojem dítěte lehce kombinovat s různými tématy pokoje, přidávat ložní prádlo dle výběru a jiné. Na povrchovou úpravu postelového rámu byl použit přírodní vosk, který je zdravotně nezávadný a šetrný k životnímu prostředí.  

Borovicová postel Ostrowit

Vlastníte malou ložnici? Nebo jste milovníkem netradičního designu, tradičního stylu? Pro obojí je lůžko Ostrowit vhodné. Postelový rám je nízký bez zadního čela. Tím pádem bude vaše prostor opticky zvětšovat. Ostrowit jsme pro vás vybrali ve velikosti 180x200 centimetrů, tedy běžné manželské lůžko. Jestliže vám tato velikost nevyhovuje, v našem eshopu lze najít i jiné rozměry.

Smrková postel Sara

Lůžko Sara v nádherném tradičním stylu, vhodné jak do městského bytu, tak na chalupy. Vyřezávané rovné linie tohoto rámu, jsou ideální pro lehkou kombinovatelnost s jiným nábytkem. Doporučujeme se držet dřevěného nábytku a nemíchat dřevo s dřevotřískou. Vytvořte ve vaší ložnici pohodlné a atraktivní místo pro váš zdravý spánek. Pokud se probouzíte s bolavými zády a při každém otočení vás budí nepříjemné skřípání a vrzání, tohle lůžko bude určené právě pro vás. Protože ani vrzání, ani skřípání vás s tímto lůžkem nepotká.

 Jedlová postel Jagna

Jste náročný zákazník a toužíte po pořádném lůžku? Postel Jagna uspokojí vaše vysoké požadavky. S nákupem tohoto lůžka investujete do jedinečného kousku nábytku, který má velmi vysokou životnost. Na povrchovou úpravu byl použit zdravotně nezávadný olej v barvě medu, který zvýrazní nádhernou ručně vyřezávanou kresbu. Jagna je vhodná do tradičního interiéru, chaty či horské chalupy.