Rozhodování

Jestliže jde o rozhodování, jaké zvolit barevné schéma nábytku pro vaši domácnost, existuje nespočet barev, z nichž si můžete vybrat, ale jen nějaké budou vládnout letošnímu roku. Které to budou? Nehledejte žádné složité odpovědi a nedělejte z hledání ohromnou úlohu. Letošní rok bude provázet barvy, které vypadají přirozeně a poskytují dokonalý základ pro různé styly.

Klasická borovice v tmavém

Z naší trojice se stala tmavá borovice nejvíce nadčasovou barvou. Díky bohatým, středně hnědým tónům a bohaté přírodní struktuře, lze kombinovat téměř s každým stylem. Ať už současným nebo tradičním. Tato barva se skvěle hodí do moderního rustikálního bydlení a to hlavně díky svému charakteru. S touto barvou bude vaše bydlení vypadat velmi přirozeně a bude na vás dýchat příroda s hřejivým pocitem.

S nádechem zlata

Mnoho z vás může dát přednost výše zmíněným tmavším odstínům, ale jiní budou milovat naši druhou top barvu, která se pyšní svou světlou - nazlátlou barvou, jež bude nejvíce lákavá pro ty, kteří dávají přednost světlejším barvám. Pokud hledáte čistý, jasný vzhled do obývacího pokoje, jídelny či ložnice, bude pro vás top světlá barva ta pravá. Tento tón je světle béžový s hnědým a zlatým podtónem, jenž dodá celku přirozený šarm a zároveň podpoří nadčasový vzhled. Prohlédněte si naši kolekci Sara a vyberte si nádherný nábytek v populární barvě. Například borovicový TV stolek Sara1, bude úžasně vypadat ve spárech smrkové knihovny Sara 2. Oba tyto kousky splňují druhou populární barvu.

Světle hnědá s oranžovým nádechem

Třetí populární barvou je něco mezi tmavým Rustikem a nazlátlým smrkem. Barva světlé borovice s nádechem oranžové, bude stejně dokonale kombinovatelná, jako druhá populární barva. Lehce se spojí v tradičním i nadčasovém městském stylu a dokonale zapadne do barevného schéma jako je černá, bílá, ale i zelená, vínová a středně modrá, která je mimochodem barva roku 2019 pro interiéry. Tato barva je nejideálnější kombinací pro oblasti, které se chtějí cítit uvolněně. Nejvhodnější je tedy ložnice, pokoj pro hosty nebo čtecí koutek. Z naší nabídky tohoto barvného tónu jsme pro vás vybrali ložnicový nábytek, který na vás bude působit uvolňujícím dojmem. Borovicová postel 160x200 cm, je ideální barvou pro tento rok. Boční stranu vaší postele může zdobit krásný borovicový noční stolek Vintage a pokud vám zbyl ještě nějaký prostor, doporučujeme nádhernou komodu Vintage 2, která dodá patřičný šarm.