Vybrat televizní stolek, který je robustní a dobře vypadající k tomu, může být stejně obtížné, tak jako vybrat kvalitní televizi za velmi přijatelnou cenu. Rozhodli jsme se vám tuto práci usnadnit a vybrali jsme Tv stolky za vás. Ale pozor! Ze všeho nejdříve bychom vám rádi vysvětlili, na co dbát při nákupu správného Tv stolku.

Výška Tv stolku

Zaručený recept na nepohodlí je, bolest krku při sledování televize ve špatném úhlu. Abyste se vyhnuli těmto potížím, bude tedy správné umístit televizor v úrovni očí. Doporučená výška televizoru je jeden metr, ale samozřejmě záleží na pozici vaší pohovky či křesla. Abyste zajistili nejlepší výšku, změřte ji nejlépe při sezení a ujistěte se, že centrální oblast televizoru nebude vysoko nad vaší zrakovou čarou.

Zvolte styl

Televizní stolky jsou k dostání v široké škále designů, od prosklených dvířek, v bílé barvě, s kovovými úchyty až po Tv stolky ve velikosti běžné komody. Což častokrát může vést ke špatnému rozhodování, proto doporučujeme držet se stolků, které dokonale zapadají k vaší stávající estetice. Jednoduché rovné linie s otevřenými policemi vyjadřují minimalistický styl současné doby. Zvolte jasnou barvu, bílou nebo světle hnědou, aby se místnost opticky zvětšila a rozjasnila. Tmavé dřevo a masivní rámy obrazů doplní eleganci v tradičním stylu.

Velmi důležitý úložný prostor

Nejlepší stolky budou ty se zadním výřezem na kabely, které můžete uložit mimo dosah vaší rodiny a s úložným prostorem, kam můžete uložit DVD přehrávač, herní konzoli, ale i časopisy. Teď už je jen na vás, pro jaký styl stolku se rozhodnete, zda pro ten s otevřenými policemi, ve velikosti komody nebo jiných.

Stolky, které jsme pro vás vybrali

Borovicový stolek Rustik 1

Tmavý televizní stolek zachycující tradiční styl, bude dokonalý v útulném prostředí. Stolek Rustik je dokonalá kombinace robustního nábytku a přírody. Silná konstrukce s třemi otevřenými policemi a třemi zásuvkami pro dokonale uspořádaný prostor. Zaujměte pozornost tímto jedinečným kusem nábytku s jasně viditelnou přírodní strukturou.

Smrkový stolek Sara 4

Stolek Sara 4 bude dokonalým přírůstkem k minimalistickému stylu, který dokáže uchvátit svou jednoduchostí a jasnou barvou. Ideální volba pro menší místnost a menší televizi. Sara 4 je vybavena dvěma zásuvkami a dvěmi policemi. K výrobě tohoto stolku bylo použité smrkové dřevo, které je ošetřené pomocí přírodního oleje v barvě medu.

Smrkový stolek Sara 2

Televizní stolek v bílé barvě je úžasně vypadající kus nábytku nejen ve skandinávském stylu, ale i v moderním obývacím pokoji, který zvýrazňuje tmavá malba zdí. Například pro rok 2019 jsou velmi populární barvy korálová či tmavá modř.

Jednoduché geometrické linie společně s kovovými úchytkami dodají nábytku nádherný vzhled a doplní charakter místnosti.

Tato Tv skříňka je široká 140 centimetrů a vysoká 52 centimetrů. Obsahuje dvě skříňky, jednu zásuvku a jednu polici. I při nepříliš obrovských rozměrech vám tento stolek nabídne komfortní a dostatečný úložný prostor.