Na příčce vítězů v nadčasovém vybavení

Nadčasové vybavení obývacího pokoje pro následující rok bude nábytek v Industriálním stylu, který díky své kombinaci kovu a kvalitního světlého dřeva vytvoří nezaměnitelný styl. Celá série pro obývací pokoj je vyrobena ze smrkového dřeva, která je ošetřena přírodním olejem v barvě medu. Máte doma alergika a i tohle rozhodování vás brzdí ve výběru? Nemusíte mít strach, nábytek je ekologický a neobsahuje ftaláty a jiné chemické látky, které mohou ovlivnit zdraví alergika. Pro vysoce moderní vzhled vašeho obývacího pokoje jsme vybrali TV stolek Industrial 3 s dostatečným úložným prostorem pro dekorace, televizi, ale i herní konzole a jiné. Dále vitrínu, která je vhodná do menších prostorů, ale i do větších. Posledním kouskem této kolekce pro obývací pokoj je komoda Industrial 4, s dokonalými jednoduchými detaily a dvířky, které jsou obohacené o sklo a kovové rámy.

Nikdy nestárnoucí Rustik

Rustikální styl v obývacím pokoji vykouzlí nádherné prostředí, které je velmi jednoduše kombinovatelné s ostatními styly. Jestliže si přejete mít moderní obývací pokoj vybavený tmavě hnědým dřevěným nábytkem nebo nádherným a tradičním stylem, jednoduše každý ze zmíněných stylů zvládnete. A nyní už si prohlédněte naši rustikální nabídku, která tvoří borovicový regál s osmi přihrádkami, ke kterým lze jednoduše přiobjednat zásuvky například pro osobní věci. Konferenční stolek s prostorným úložným prostorem bude nádherným doplňkem pro obývací pokoj, který i přes každodenní užívání bude pevný a nerozklížený. TV stolek s masivní konstrukcí zajistí stabilnost a bezpečnost vašemu televizoru a jiným potřebám. Stolek obsahuje tři zásuvky a tři police, což znamená maximum úložného prostoru.

Nádherná Sara

Sara je typ vybavení, který nikdy neztrácí svou hodnotu. I za několik let se s tímto obývacím pokojem budete moci pyšnit. Krása dřeva a propracování veškerých detailů okouzlí každého znás. V této části jsme se zaměřili na skandinávské vybavení, ošetřeno bílým lakem, ke kterému dokonale padnou černé, kovové úchyty. TV stolek, nepostradatelný kus, bez kterého se neobejde žádný obývací pokoj. Stolek obsahuje dvě skříňky, zásuvku a jednu polici. Dostatek místa pro uskladnění všech potřebných věcí. Komoda 8 bude velmi atraktivní kombinací pro televizní stolek z této kolekce. Šest zásuvek a dvě skříňky nabízejí velký prostor pro ukládání potřeb. Pokud jste se rozhodli pro tento styl nábytku, ale nevyhovuje vašim požadavkům bílý nátěr, jednoduše zvolte konečné ošetření pomocí přírodního oleje.