Například borovicové dřevo je trvanlivé, stylové a levné, velmi ideální pro tyto kusy nábytku. Přečtěte si výhody borovicového dřeva, které vám pomohou v rozhodování.

Vysoká kvalita za nízkou cenu

V našem eshopu najdete borovicové stoly odolné a přizpůsobitelné, v různých cenových kategoriích, ale vždy půjde o ceny nižší, oproti ostatním dřevinám. Jde o to, že tento materiál je snadno dostupný, tudíž je levnější. Jestliže toužíte po kvalitě, ale nechcete utratit majlant, borovicové stoly budou ideálním řešením.

Odolnost

Jestliže vás zaráží nízká cena, a vy tak tápete kvůli kvalitě stolu, nelámejte hlavu. Borovice je klasifikována jako měkké dřevo a je oblíbené pro mnoho truhlářů, díky její výborné formovatelnosti a trvanlivosti. Borovice je odolná vůči sesychání a zduření, za to se ale lehce poškrábe. Prozkoumejte naše nabídky borovicových stolů, které najdete v kategorii NÁBYTEK, abyste rozhodli, který vzhled je pro vás nejideálnější. Nabízíme borovicové stoly v různě barevném ošetření.

Lehká přizpůsobitelnost

Borovicový nábytek, který u nás najdete je ošetřený ekologickým olejem světlé barvy nebo přírodním voskem tmavé barvy. Díky konečnému ošetření můžete stoly kombinovat i s dalšími nadčasovými kousky, jako jsou plastové židle a bílá kuchyň.

Stylový

Borovicové dřevo vám může nabídnout spoustu estetických přínosů, které jsou velmi populární. Borovice má mnoho linií a originální přírodní strukturu. Takže stoly a ostatní nábytek z tohoto materiálu je vždy jedinečný. Na výrobu stolů, bylo použito borovicové dřevo prvotřídní kvality, což znamená, že jsme vybrali takové dřevo, které má málo “suků”, ale zároveň oplývá neodolatelnou přírodní kresbou.